Obnoviť stránku

Perá PILOT

Perá Pilot a ďalšie písacie potreby Pilot

Pilot: Pre radosť z písania

Japonská spoločnosť Pilot sa radí medzi najväčších svetových výrobcov písacích potrieb. Vďaka viac než deväťdesiatročnému vývoju dnes ponúka tie najkvalitnejšie perá s výbornou ergonómiou a presláveným gumovacím atramentom. Ponuka zahŕňajú aj perá s gélovým, olejovým alebo inovatívnym tekutým atramentom.

Gumovacie perá Pilot

Gumovacie perá Pilot

S gumovacím perom Pilot môžete pomocou plastového konca jednoducho a bez šmúh vymazať všetok text na papieri. Vďaka funkcii FriXion text zmizne pri teplote vyššej ako 65 °C a objaví sa znovu pri teplote nižšej ako -15 °C. Na správny úchop pera Pilot vám pomôže jeho ergonomický tvar, čo ocenia najmä deti v škole. Najväčšou prednosťou gumovacieho pera Pilot je nekonečné prepisovanie textu, pretože papier zostane aj po opakovanom vygumovaní čistý a nepoškodený.

Rollery Pilot

Unikátny roller Pilot s tekutou náplňou je ideálny na rýchle zapisovanie poznámok, ale aj na rozsiahlejšie písanie textov. Atrament sa pri písaní nikdy nerozmaže a vďaka špeciálnemu systému pri písaní plynulo tečie a nevynecháva. Náplne sú vymeniteľné aj za inú farbu, takže nie je potreba dokupovať stále nové pero. Pilot rollery môžu mať buď tekutý alebo gumovací atrament.

Rollery Pilot
Guľôčkové perá na olejovej báze Pilot

Guľôčkové perá Pilot s náplňou na olejovej báze

Guľôčkové perá Pilot na olejovej báze sa chvália ergonomickým tvarom úchopu, ktorý pisateľovi zabezpečí pohodlné a hladké písanie. Prepisovačky Pilot sú obdarené náplňou novej generácie, ktorá je založená na olejovej báze. Olejový atrament je vodoodolný, rýchloschnúci, zaisťuje plynulé písanie a zanecháva stopu jasnej farby. Prepisovačky Pilot majú vymeniteľnú náplň, ktorá je dostupná až v šiestich farbách.

Spresniť parametre
119 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01