Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PIATNIK

Piatnik

Piatnik je expert na inteligentnú zábavu

Rakúska rodinná spoločnosť Piatnik je už takmer 200 rokov symbolom hracích kariet mimoriadnej umeleckej úrovne. Firma, ktorá vznikla v maličkej viedenskej dielni na ručné maľovanie kariet, je dnes továrňou s najmodernejšími technológiami a okrem kariet vyrába aj doskové herné hity (napríklad Activity) a krásne puzzle. Stala sa tak uznávaným odborníkom na kvalitnú zábavu.

Piatnik karty

Piatnik karty pre všetky vekové kategórie

Piatnik má v ponuke hracích kariet desiatky motívov pre mariáš, kanastu, bridž, pasiáns, poker, black jack, taroky aj vykladanie. Ponúka aj pôvabné karty pre deti, obľúbeného Čierneho Petra alebo kvarteto. Balíček „farebných papierikov“ za pár drobných, ktorý sa schová do vrecka, dokáže deti aj dospelých zabaviť kedykoľvek a kdekoľvek. V tom sú Piatnik karty nenahraditeľné.

Doskové hry Piatnik pre celú rodinu

Doskové hry Piatnik rozvíjajú fantáziu a postreh. Ich hlavným cieľom je však zabaviť hráčov bez ohľadu na pohlavie alebo vek. Uvoľniť napätie, napríklad medzi rodičmi a deťmi, a tým utužiť rodinné vzťahy. V sortimente sú nielen slávne Activity, ale aj ďalšie medzinárodne ocenené hry. Vďaka širokej ponuke sortimentu pre každý vek aj stupeň obťažnosti si v portfóliu spoločnosti Piatnik vyberie každý, od hier pre najmenších, cez skvelé párty hry až po strategické kúsky.

Doskové hry Piatnik
Metal Earth Piatnik

Metal Earth Piatnik – kovové stavebnice pre šikovné ručičky

Ste milovník hier so šikovnými rukami? Miniatúrne laserom rezané kovové 3D modely Metal Earth Piatnik sú lahôdkou pre zberateľov. Desiatky tém, od hmyzu cez dopravné prostriedky, kolekciu Harry Potter či Star Wars, stopercentne uspokoja vašu trpezlivosť a šikovnosť. Výsledok stojí za to, detaily sú naozaj verné!

Vzdelávacie hry pre bystré hlavičky

Úlohou vzdelávacích hier značiek Kozmos a Lisciani je rozvíjať užitočné schopnosti detí a povzbudiť ich túžbu objavovať svet okolo seba. Kozmos prináša množstvo zábavného vzdelávania a vedeckých experimentov pre školákov. Lisciani účinne pomáha rodičom detí už od jedného roka rozvíjať ich základné zručnosti a podporuje ich zvedavosť.

Vzdelávacie hry Piatnik
Spresniť parametre
58 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08