Obnoviť stránku

Activity Knock Out

4,8 407 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Activity Knock Out

Privítajte do rodiny obľúbenej spoločenskej hry Activity nového člena - Activity Knock Out! Okrem zaistenia skvelej zábavy na každej párty či oslave s kamarátmi aj rodinou si s touto hrou precvičíte svoju výrečnosť, slovnú zásobu, znalosť rodného jazyka a obratnosť vašich mozgových závitov. Na hranie sú potrebné aspoň 4 osoby, ktoré sa rozdelia na dva tímy a súťažia proti sebe v tvorbe čo najviac slov ich napadne na písmená, ktoré hodia na špeciálnych 12-stenných kockách. Zapísané slová si potom jeden tím vymení s druhým a hádajú ich medzi sebou tak, aby nazbierali čo najviac bodov. A aby to nebolo moc ľahké, ste limitovaní časom - koľko času strávite vymýšľaním slov, toľko ho budú mať vaši protihráči na ich hádanie. Viete pod tlakom vymyslieť čo najviac slov, ktorými zavaríte druhému tímu pri hádaní? Otestujte si svoje zručnosti s touto novou, zábavnou hrou Activity Knock Out! Rodinná párty hra Activity Knock Out je vhodná pre minimálne štyroch hráčov od 12 rokov.


Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Activity Knock Out

  • Rodinná párty hra pre minimálne 4 hráčov od 12 rokov
  • Spoločenská hra Activity Knock Out precvičí vaše znalosti rodného jazyka a výrečnosť
  • Hráči sú rozdelení do dvoch tímov a v časovom limite tvoria slová z písmen, ktoré padli na dvoch 12-stenných kockách
  • Protihráči potom musia v časovom limite ich slová uhádnuť
  • O čo dlhší čas vymýšľate slová, o to dlhšie môžu protihráči hádať
  • Cieľom hry Activity Knock Out je zozbierať čo najviac bodov za uhádnutie slova a dostať svoju figúrku do cieľa ako prvý

Nové Activity, nová porcia zábavy

Čo si predstavíte, keď sa povie „párty hra“? Medzi jednu z prvých spoločenských hier, ktorá sa musí každému ihneď vybaviť, iste spadajú dobre známe Activity. A či už ste klasické Activity nikdy nehrali alebo už veľakrát a stále dookola, úplne vás odzbrojí táto nová verzia Activity Knock Out! Za touto spoločenskou hrou stojí spoločnosť Piatnik a tešiť sa môžete na úplne nový štýl hrania, než na aký ste doteraz boli u Activity zvyknutí.

Pripravte si bohatú slovnú zásobu

Ak sa chcete pustiť do hrania Activity Knock Out, pozvite kamarátov alebo príbuzných, aby ste dohromady boli aspoň štyria a mohli tak utvoriť dva tímy. Nebojte sa ale hrať aj vo väčšej skupinke, trebárs na oslave alebo párty - čím viac ľudí, tým viac zábavy! A ako hra Activity Knock Out prebieha? Na špeciálnych 12-stenných kockách hodíte kombináciu písmen, z ktorej potom vytvoríte čo najviac slov vám napadne. Bude vám ale meraný čas, ktorý v druhej časti bicykla poslúži druhému tímu na hádanie slov a zbieranie bodov, pomocou ktorých budú posúvať figúrku po hracej doske. Vyhráva tím, ktorý sa dostane prvý do cieľa; víťazom je však každý, kto si pri hraní Activity Knock Out užije hromadu zábavy!

Obsah balenia spoločenskej hry Activity Knock Out

  • Hracia doska
  • 2 figúrky
  • 2 presýpacie hodiny
  • 2 písacie tabuľky
  • 2 zmazateľné ceruzky s hubkou
  • 5 kociek s 12-timi stranami s písmenami
  • Pravidlá k hre Activity Knock Out


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 4
Maximálny počet hráčov 16
Dĺžka hry 30 min
Náročnosť Stredná
Materiál Papier

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Párty, Rodinná
Subžáner (téma) Klasika/retro
Herné mechaniky Kooperácia

Rady

Produktový rad Aktivity

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov
Kód:  HRAbz10401
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9001890719776

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12