Obnoviť stránku

Patriot 4GB KIT DDR2 800 MHz CL5-5-5-12 Extreme Performance

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Patriot 4GB KIT DDR2 800 MHz CL5-5-5-12 Extreme Performance

Balenie dvoch výkonných moderných pamäťových modulov DDR2 o celkovej kapacite 4 GB podporujúce technológiu EPP, ktorá dokáže nastaviť agresívnejšie časovania a tým rapídne zvýši výkon pamäťového subsystému. Moduly sú určené pre zbernicu s frekvenciou 800 MHz (štandard PC6400). Sú vhodné najmä pre výkonné herné počítače alebo pracovné stanice, ktoré sú vybavené základnou doskou s dvoukanálovým radičom pamäte, ale uplatnenie nájdu aj v domácich či kancelárskych počítačoch. Náročnejší užívatelia ocenia najmä dobré možnosti přetaktování a použitý hliníkový chladič čiernej farby pre lepší odvod tepla. Moduly zvládajú agresívne časovanie 5-5-5-12 pri napätí 2 V.
Technológia EPP (Enhanced Performance Profile) slúži predovšetkým na rýchle nastavenie pamätí podľa uložených profilov. Vďaka nej odpadá riziko poškodenia modulov pri ladenie pamätí metódou pokus-omyl. Kvalitné moduly dokážu bežať aj na frekvenciách a časovania ďaleko presahujúcich ich špecifikácie.Pamäte majú na čipe SPD uložené informácie o nominálny časovania a zostáva ešte stále dosť miesta na ďalšie doplňujúce informácie. V nevyužitom priestore čipu sú teda uložené ďalšie profily s parametrami, ktoré čipy zvládnu. Základná doska s príslušným BIOSom podporujúcim EPP potom tieto údaje len vymenovaniu z SPD čipu a patrične zrýchli pamäťový subsystém. Pre správnu funkciu je nutná podpora BIOSu základnej dosky a pamäťových modulov.
Parametre a špecifikácie:
Typ: DDR2
Kapacita: 4 GB (2 x 2 GB)
Maximálna pracovná frekvencia: 800 MHz
Certifikácia: PC 6400
Rozhranie: 240 pinov DIMM
Napätie: 2 V
Časovanie: 5-5-5-12

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie SO-DIMM
Modul pamäte PC2-6400

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel
Moduly v balení 2x2GB

Frekvencia a časovanie

Časovanie 4-4-4-12

Rozhranie

Napätie 2,2 V
Kód:  DP043
Produktové číslo:  PDC24G6400ELK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13