Obnoviť stránku

Patriot

Patriot banner

Zoznámte sa, Patriot

Značka Patriot založená v roku 1985 v slnečnej Kalifornii, konkrétne v San Franciscu, prináša špičkové pamäťové produkty všetkých druhov – od DRAM a SSD až po flashdisky. Patriot taktiež ponúka unikátny rad produktov Viper Gaming určený predovšetkým pre náročných hráčov vyžadujúcich vysokú výkonnosť a maximálnu spoľahlivosť. Obľúbenosť produktov Patriot dokladá ich dostupnosť. Zaobstarať si ich môžete v Európe, Ázii, Afrike, Severnej Amerike, Latinskej Amerike aj na Blízkom východe.

SSD Patriot

Patriot – kvalita a spoľahlivosť na prvom mieste

Pýchou spoločnosti Patriot a značky Patriot Viper sú jedinečné a inovatívne produkty vhodné pre všetkých hráčov. Vďaka prvotriednej kvalite, moderným technológiám a spoľahlivosti ponúka Viper špičkový hardvér so skvelým pomerom ceny a výkonu, ktorý zaručuje tie najlepšie herné podmienky, nech už hráte čokoľvek. DRAM pamäte a SSD disky Patriot prinášajú poznateľné vylepšenia nielen pre herné, ale aj osobné či pracovné počítače.

SSD disky Patriot Viper

SSD Patriot a Patriot Viper ponúkajú vysokokapacitné úložisko s bleskurýchlym čítaním aj zápisom a spoľahlivosťou v akokoľvek náročných podmienkach. SSD disky Patriot bodujú najmä vysokou účinnosťou, ktorá zaručuje špičkový výkon každej pracovnej stanice, SSD Viper zase vďaka prvotriednej prenosovej rýchlosti potešia predovšetkým hráčov aj technických nadšencov hľadajúcich nekompromisný výkon.

SSD Patriot Viper
RAM pamäte Patriot

Operačné pamäte Patriot Viper

Neuveriteľný výkon, kvalita, nízka spotreba či dlhá životnosť – výhody DDR4 a DDR5 pamätí Patriot využijú jednoducho všetci používatelia a hráči. Osobné počítače alebo pracovné stanice budú vďaka operačnej pamäti Patriot efektívnejšie ako kedykoľvek predtým, herné počítače zase vďaka RAM Patriot Viper ohromia prvotriednou rýchlosťou a spoľahlivým výkonom aj v náročnejších herných tituloch.

Spresniť parametre
124 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14