Obnoviť stránku

PARODONTAX

Parodontax banner

* V starostlivosti o krvácajúce ďasná. Ipsos Expert Performance Tracking – Česká republika & Slovensko, 2019. 


** Pri pravidelnom čistení zubov 2x denne. Zubné pasty Parodontax sú zdravotnícke pomôcky. Ústne vody Parodontax sú kozmetické prípravky.

Parodontax: Najlepšia starostlivosť pre zdravé zuby a ďasná

Žiadne krvácanie z úst by ste rozhodne nemali podceňovať. Môže viesť až k parodontóze, ktorá nezriedka končí stratou zubov. Ak sa aj vy stretávate s problémami s ďasnami, pomôžu vám produkty Parodontax. Pri pravidelnom používaní dvakrát denne pomáhajú zastaviť aj predchádzať krvácaniu ďasien. Značka ponúka kompletnú ústnu hygienu od extra mäkkých kefiek na zuby až po účinné zubné pasty a ústne vody, ktoré perfektne odstránia zvyšky bakteriálneho povlaku a usadenín okolo zubov. Maximálna starostlivosť a ochrana vašich ďasien aj zubov – to je Parodontax.

parodontax pasta na zuby

Parodontax: Pasta na zuby, ktorá chráni vaše ďasná

Zubná pasta Parodontax udržuje prechod medzi zubami a ďasnami čistý a tesný, a navyše tiež pomáha chrániť zuby pred zubným kazom. Pri štandardnom používaní dvakrát denne pomáha zastaviť aj predchádzať krvácaniu ďasien, a to oveľa účinnejšie ako iné zubné pasty. K dispozícii je Parodontax pasta na zuby na kompletnú ochranu, bielenie zubov, maximálnu sviežosť aj účinné odstránenie povlaku.

Ústna voda Parodontax hravo odstráni zvyšky zubného povlaku

Ak sa medzi zubami alebo v ich okolí hromadí bakteriálny povlak, môžu nastať problémy s ďasnami. Ústna voda Parodontax má špeciálne zloženie, ktoré pri pravidelnom používaní dvakrát denne pomáha tento plak odstrániť a zamedzuje jeho ďalšiemu usadzovaniu. A prečo si vybrať práve Parodontax? Ústna voda neobsahuje alkohol, krásne osvieži dych a udržuje zdravé a čisté ďasná.

parodontax ústna voda
zubná kefka parodontax

Zubné kefky Parodontax uľahčujú čistenie zubov

Zubné kefky Parodontax pomáhajú predchádzať ťažkostiam s ďasnami a uľahčujú čistenie zubov. Sú vybavené mäkkými štetinkami s dvojitou dĺžkou a malou hlavou, vďaka čomu sú šetrné k ďasnám a účinne odstraňujú zubný povlak. Nechýba im ergonomická rukoväť a mäkká časť na zadnej strane kefky, ktorá slúži na čistenie jazyka. Odporúčame meniť kefku Parodontax každé 3 mesiace.

Všetko z 22

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07