Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Pamäťové karty JetDrive pre MacBook

Pamäťové karty JetDrive Macbook dokážete využiť naplno, pretože ich použitím zvýšite veľkosť úložného priestoru vo vašom Macu. Okrem dodatočnej kapacity je možné za veľkú výhodu považovať aj detailne spracovaný tvar, teda každá karta skvele zapadne do portu počítača a nikde nevyčnieva. A aj keď sa chystáte na cestu a potrebujete Macbook zbaliť do tašky, pamäťovú kartu Transcend JetDrive môžete nechať zastrčenú. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Spresniť parametre
12 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03