Obnoviť stránku

PNY SDXC StorEDGE 128 GB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PNY SDXC StorEDGE 128 GB

Pamäťová karta PNY SDXC StorEDGE upgraduje vašu flash pamäť v MacBooku bez toho, aby bolo zasiahnuté do elegantej konštrukcie notebooku. Vďaka tomuto pamäťovému bloku budete mať viac miesta pre vaše súbory, fotografie, videá a filmy. Pamäť bloku tvorí 128 GB, zápis aj čítanie z pamäte je rýchle. Rýchlosť čítania sa zastavila na hodnote 90 MB za sekundu, naopak rýchlosť zápisu dosahuje rýchlosť až 60 MB za sekundu. Tento pamäťový blok je kompatibilný s MacBook Air 13, MacBook Pro Retina a Macbook Pro.

Kľúčové vlastnosti pamäťovej karty PNY SDXC StorEDGE 128 GB

  • Pre zväčšenie úložného priestoru vo vašom MacBooku
  • Rýchlosť čítania: 90 MB/s
  • Rýchlosť zápisu: 60 MB/s
  • Veľkosť pamäte: 128 GB
  • Jednoduchá inštalácia do SDXC konektora

Jednoduchá inštalácia

Tento pamäťový blok PNY SDXC StorEDGE nainštalujete do MacBooku úplne bez námahy, nemusíte pri tom zasahovať do konštrukcie. Blok jednoducho pripojíte do SDXC konektora na strane MacBooku. StorEDGE je ideálna pre používateľov MacBooku, ktorí hľadajú ďalšie úložisko pri pobyte na cestách.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Rýchlosť čítania a zápisu

Kód:  PNYmem03
Produktové číslo:  P-MEMEXP128U1-EF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02