Obnoviť stránku

Transcend JetDrive Lite 330 64 GB

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Transcend JetDrive Lite 330 64 GB

Úžasný nápad

Pre fanúšikov značky s logom nahryznutého jablka si spoločnosť Transcend pripravila naozajstnú lahôdku v podobe externého, ľahko prenosného SSD disku, ktorý však nie je určený na prenášanie mimo notebook, ale priamo v ňom. S takýmto vybavením máte svoje dáta stále pri sebe a vďaka bleskurýchlemu prístupu navyše výrazne vzrastie vaša produktivita. Precízne spracované telo je totiž v tvare SD karty, ktorá perfektne padne do konetora na vašom zariadení. Nemusíte sa báť, že o kartu pri prenášaní zavadíte a tým ju poškodíte. Je totiž tvarovaná tak, aby perfektne zaplnila konektor a netrčala ani milimeter z vášho zariadenia.

Padne ako uliata

SSD disky Transcend radu JetDrive Lite 330 v podobe rozširujúcej karty sú určené pre MacBook Pro 13" s Retina displejom. Kombinujú jednoduché riešenie rozšírenia dostupnej kapacity a solídny výkon. Poskytujú skvelú možnosť rýchleho upgradu vášho prístroja v kvalitnom a veľmi spoľahlivom vyhotovení.

Tento model rozširujúcej karty TRANSCEND JetDrive 330 s kapacitou 64 GB ponúka prenosové rýchlosti čítania 95 MB/s a zápisu 60 MB/s. Karta využíva multi-level cell (MLC) NAND flash pamäť. Transcend JetDrive 330 je kompatibilný s MacBook Pro 13" s Retina displejom z obdobia konca roka 2012, 2013, začiatku roka 2013 a stredu roka 2014.

Maximálne odolný

Disk disponuje vysokou spoľahlivosťou odolnosti voči vibráciám a solídnou odolnosťou voči nárazu. Neriskujte, že stratíte dáta kvôli otrasom a vibráciám pri prenosoch. Karty JetDrive Lite sa vyrábajú pomocou špeciálnej COB (Chip-on-Board) technológie, ktorá garantuje odolnosť voči prachu a vode.

Upozornenie: pred nákupom si prosím overte, či je produkt určený práve pre vaše zariadenie. Pre overenie kompatibility prosím navštívte tento web.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Typ

Typ pamäťovej karty JetDrive™ Lite

Rýchlosť čítania a zápisu

Kód:  DU542k
Produktové číslo:  TS64GJDL330
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14