Obnoviť stránku

Notebooky Dell

Notebooky Dell na Alza.sk

Notebooky Dell

Dell je americká spoločnosť so sídlom v malom texaskom mestečku Round Rock. Je popredným hráčom na poli informačných technológií a v jej portfóliu nájdete stolné počítače, servery, monitory, celý rad príslušenstva, ale predovšetkým notebooky pre všetky typy používateľov. Mobilná pracovná stanica Dell vám umožní pracovať s najnáročnejšími aplikáciami a zároveň ponúkne maximálnu ochranu dát. K väčšine notebookov Dell sa viaže aj NBD On-Site záruka, vďaka ktorej k zákazníkovi dorazí servis do druhého pracovného dňa.

Mobilná pracovná stanica Dell Precision

Vysoký výkon s mobilnými pracovnými stanicami Dell

Kombinácia vysokého výkonu a elegantného dizajnu. Presne tieto dve vlastnosti dokonale vystihujú mobilnú pracovnú stanicu Dell. Vďaka najnovším komponentom vyhovie požiadavkám aj tých najnáročnejších používateľov. Mobilné pracovné stanice Dell poháňajú grafické karty NVIDIA Quadro, alebo AMD FirePro. Skvelým zástupcom tejto kategórie sú notebooky Dell Precision s certifikáciou ISV, ktorá zaručuje plynulý chod viac ako 100 profesionálnych aplikácií nezávislých dodávateľov.

Notebook Dell do každej kancelárie

Kancelárske notebooky Dell Vostro zaujmú priaznivou cenou a hodia sa na bežnú prácu s kancelárskymi a webovými aplikáciami alebo na surfovanie na internete. Dell Latitude je rad notebookov, ktorý patrí v business sfére medzi najpoužívanejšie. Pýši sa predovšetkým vysokou úrovňou zabezpečenia, mimoriadnou spoľahlivosťou a vysokým výkonom. Notebooky Dell XPS sú potom určené veľmi náročným používateľom. Vyberte si medzi 13", alebo 15" variantom, prípadne stavte na 13" 2–in–1 zariadenie.

Notebook Dell Latitude
Tablet PC Dell Inspiron XPS

Dotykové notebooky a tablety PC Dell

Univerzálny dotykový notebook Dell je kombináciou tabletu a prenosného počítača a prináša tak množstvo výhod. Zástupcom tohto radu sú notebooky Dell Inspiron a Dell XPS, ktoré sa vyrábajú vo variantoch ako s otočným displejom o 360°, tak s klasickým dotykovým displejom bez otočného pántu. Navyše sú vďaka veľkokapacitnej batérii a úspornému procesoru vhodným spoločníkom na cesty.

Dell notebooky za priaznivú cenu

So základnými notebookmi Dell zvládnete všetky bežné každodenné činnosti ľavou zadnou. Nezáleží na tom, či ide o prehliadanie webu, prácu v kancelárskych aplikáciách, alebo hranie jednoduchších hier. Zástupcovia tejto kategórie sú napríklad nižšie rady notebookov Dell Vostro alebo Dell Inspiron. Tie v sebe kombinujú nízku cenu a dostatočný výkon a cielia tak predovšetkým na študentov alebo domácich používateľov.

Lacný notebook Dell
Herný notebook Dell Alienware

Herné notebooky Dell

Zatiaľ čo herné notebooky Dell Inspiron Gaming Black a Red sú určené stredne náročným hráčom, tým najnáročnejším sú šité na mieru Dell Alienware. Tie sa pýšia doslova mimozemským výkonom – poháňajú ich výkonné procesory Intel Core i7 8. generácie v kombinácii s grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX. K herným notebookom Dell Alienware môžete navyše vďaka technológii Alienware Graphics Amplifier pripojiť externú grafickú kartu, čo z nich robí doslova herné delo.

Spresniť parametre
192 položiek

Notebooky Dell

V kategórii Notebooky Dell máme práve teraz na Alza.sk celkom 192 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03