Obnoviť stránku

Niceboy ORYX X330 Cubix

4,4 13 hodnotení
32,90 €

Niceboy ORYX X330 Cubix

Niceboy

Herné slúchadlá

Niceboy ORYX X330 Cubix

Vychutnajte si neuveriteľný zvukový zážitok so slúchadlami Niceboy ORYX X330 Cubix, ktoré vás doslova pohltia svojim 7.1 priestorovým zvukom a 50 mm meničmi. Ponorte sa do bohatého zvukového priestoru plného detailov a vychutnajte si hranie ako nikdy predtým. Nielen špičkový zvuk, ale aj vyhotovenie v podobe odolnej konštrukcie, nastaviteľného hlavového mosta, či mäkkých náušníkov z PU kože zaručuje maximálne pohodlie. Nechýba ani mikrofón na krištáľovo čistú komunikáciu s vašimi hernými partnermi.

Niceboy ORYX X330 Cubix

Magický priestorový 7.1 zvuk

Hráčske slúchadlá Niceboy ORYX X330 Cubix využívajú funkciu virtuálneho priestorového 7.1 zvuku a zaručia vám tak jedinečný zvukový zážitok. Táto technológia totiž vytvára dojem priestorového zvuku – jednotlivé zvuky budete počuť z rôznych smerov a ich polohu, či vzdialenosť ľahko určíte. S týmito slúchadlami sa tak hranie stane oveľa reálnejšie a presnejšie, navyše získate obrovskú výhodu pred súpermi – s presnejším vnímaním zvuku budú vaše reakcie rýchlejšie.

Niceboy ORYX X330 Cubix
Niceboy ORYX X330 Cubix

Herné slúchadlá Niceboy ORYX X330 Cubix ponúkajú mimoriadne pohodlie

Tieto herné slúchadlá ponúkajú jedinečnú kombináciu odolnosti a pohodlia. Pevná konštrukcia je odolná proti nárazom a opotrebovaniu počas používania – aj pri náročnom každodennom hraní sľubuje dlhú životnosť. Mäkké náušníky vyrobené z PU kože znižujú tlak na uši a zabezpečujú dlhodobý komfort. Vďaka nastaviteľnému hlavovému mostu sadnú slúchadlá Niceboy ORYX X330 Cubix úplne každému. Flexibilný mikrofón vám potom umožní ľahkú komunikáciu s tímom.

Niceboy ORYX X330 Cubix

Pripojenie cez USB

Niceboy ORYX X330 Cubix

Kábel s dĺžkou 2,2 m

Niceboy ORYX X330 Cubix

LED osvetlenie

So slúchadlami Niceboy ORYX X330 Cubix si vychutnáte dokonalú slobodu

S týmito slúchadlami môžete hrať kdekoľvek budete chcieť, bez ohľadu na platformu. Herné slúchadlá Niceboy ORYX X330 Cubix je možné bez problémov pripojiť k počítaču, herným konzolám PS5 aj PS4, ale aj mobilným zariadeniam, notebookom a ďalším zariadeniam s USB portom a podporou zvukového vstupu a výstupu.

Niceboy ORYX X330 Cubix
Niceboy ORYX X330 Cubix

Kvalitná virtuálna komunikácia

Herné slúchadlá Niceboy ORYX X330 Cubix disponujú flexibilným mikrofónom, ktorý využijete predovšetkým na komunikáciu s hernými kolegami. Mikrofón je nastaviteľný, preto si môžete veľmi ľahko nastaviť jeho polohu. Okrem toho sa vyznačuje kvalitnou reprodukciou hlasu – každé slovo, pokyn, alebo taktika budú zaznamenané a doručené bez straty kvality.

Hráčske slúchadlá Niceboy ORYX X330 Cubix majú vlastný softvér

Hráčske slúchadlá majú vlastný softvér, ktorý umožňuje úplnú kontrolu nad zvukom a zvukovými efektmi. Prispôsobte si zvukové nastavenie slúchadiel Niceboy ORYX X330 Cubix aj mikrofónu podľa svojich individuálnych predstáv, alebo využite špeciálne prednastavené režimy. S možnosťou úpravy basov, výšok, vyváženia kanálov a ďalších parametrov si každý môže vytvoriť optimálny zvukový profil.

Niceboy ORYX X330 Cubix

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia USB Type-A
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Priestorový zvuk 7.1
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 112 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Sklápací

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 330 g

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Podsvietenie

Podsvietenie Jednofarebné
Kód:  NCB080a1a1a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  oryx-x-330
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09