Obnoviť stránku

Niceboy HIVE 2 touch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy HIVE 2 touch


Kvalitne spracované slúchadlá Niceboy HIVE 2 touch sú nástupcom predchádzajúceho radu HIVE a prinášajú nám veľa zaujímavých noviniek. Slúchadlá sú doplnené jednou z najnovších technológií, ktorá na jednej z mušlí prispôsobuje hlasitosť a prepína pesničky. Prehrávanie prebieha pomocou stabilného bezdrôtového pripojenia cez nový Bluetooth 4.1, ktorý je šetrný na spotrebu energie. Slúchadlá sú skvelým cestovným partnerom, pretože prinášajú takmer bezkonkurenčnú výdrž batérie v tejto cenovej kategórii.



Prednosti slúchadiel Niceboy Hive 2 touch

  • Možnosť prehrávania hudby až 18 hodín na jedno nabitie
  • Bezdrôtové slúchadlá majú dotykové ovládanie hlasitosti a prepínanie pesničiek
  • Prenášanie kryštalicky čistého zvuku
  • Pripojenie k telefónu jednoduchým jedným dotykom pomocou technológie NFC
  • Vstavaný mikrofón pre podporu handsfree hovorov
  • Osadenie vstupu pre audio kábel, s ktorým môžete prehrávať zo zariadenia bez Bluetooth

Kvalitná batéria

So slúchadlami Niceboy Hive 2 touch sa rozhodne nemusíte báť, že by vám došla šťava. Batéria s vysokou výdržou vám umožní počúvať hudbu počas 18 hodín, čo je ekvivalentom cesty z Prahy do New Yorku a zase späť! Slúchadlá sú zároveň vyrobené z kvalitných a príjemných materiálov, takže sa budete cítiť veľmi pohodlne aj pri dlhšom nosení. Ak nemáte možnosť pripojiť slúchadlá k svojmu prístroju pomocou NFC alebo Bluetooth, môžete využiť aj klasický 3,5 mm Jack konektor.


Ovládanie jednoduchým dotykom

Vďaka tým najmodernejším technológiám môžete slúchadlá Niceboy Hive 2 dotyk ovládať jednoduchým dotykom! Tým sa stáva ovládanie slúchadiel maximálne jednoduché a intuitívne. Vďaka tomu si môžete upraviť hlasitosť, prijať hovor alebo posunúť skladbu jediným dotykom prsta.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  NCB050b
Produktové číslo:  8594182422849
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02