Obnoviť stránku

Netatmo Smart AC Controller

2,6 6 hodnotení
Super cena
117,90 € Ušetríte 7 €

Netatmo Smart AC Controller

Inteligentné ovládanie klimatizácie

Prostredníctvom smart diaľkového ovládania Netatmo Smart AC Controller urobíte zo svojej existujúcej klimatizácie (pevné, mobilné ai. ) či tepelného čerpadla vzduch-vzduch smart zariadenie. Môžete ho potom jednoducho spravovať a ovládať pomocou smartfónu v aplikácii. Diaľkové ovládanie Netatmo Smart AC Controller disponuje technológiou všesmerového infračerveného lúča, vďaka ktorej si pri používaní inteligentného ovládania užijete. Všetkyklimatizácie s infračerveným ovládačom, ktorého displej zobrazuje všetky parametre, sú kompatibilné. Na pripojenie sa využíva 2,4 GHz WiFi pripojenie.

Smart diaľkové ovládanie  Netatmo Smart AC Controller umožní nastaviť teplotu na diaľku

Prevezmite kontrolu nad klimatizáciou alebo tepelným čerpadlom nech ste kdekoľvek. V aplikácii Home + Control môžete zo svojho mobilného telefónu alebo tabletu upraviť teplotu na požadovaný stupeň. S pomocou ovládania  Netatmo Smart AC Controller je možné navyše v aplikácii vytvoriť vlastné plány prevádzky klimatizácie a vy už potom nebudete musieť na nič myslieť. Napr. nastavíte, aby sa klimatizácia v lete zaplaiba medzi 14:00 – 16:00.

Smart ovládanie Netatmo monitoruje okolie v reálnom čase

Majte úplný prehľad o aktuálnej teplote aj vlhkosti vo vašej miestnosti. Ovládanie Netatmo Smart AC Controller má zabudované čidla vlhkosti a teploty na zaistenie presného monitorovania. Inteligentné ovládanie podporuje funkciu Eco-Assist, vďaka ktorej už nebudete toľko plytvať energiou. Smart diaľkové ovládanie  Netatmo Smart AC Controller totiž spozná, kedy odchádzate z domova a kedy sa zase vraciate – pri odchode sa klimatizácia vypne apri príchode sa naopak spustí.

Ovládajte kompletný systém klimatizácie z telefónu

Do každej miestnosti, kde máte klimatizáciu umiestnenú, si nainštalujte jedno smart ovládanie Netatmo Smart AC Controller a v aplikácii ich prepojte do jedného klimatizačného systému. V nej si potom upravíte preferované teplotné nastavenie a doby prevádzky na jednotlivé miestnosti. Smart ovládanie Netatmo Smart AC Controller je kompatibilné s Google Home, asistentom Alexa a Apple Home.

Smart ovládanie Netatmo Smart AC Controller sa ľahko inštaluje

Inteligentné ovládanie Netatmo Smart AC Controller môžete postaviť blízko klimatizácie alebo pripevniť na stenu. Celkové spárovanie a nastavenie zaberie iba pár minút. Na ovládanie si nainštalujte aplikáciu Home + Control, bez predplatného či ďalších poplatkov. Tá je dostupná v obchodoch App Store/Google Play.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie, Ovládanie domácnosti

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Google Home
Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Amazon Alexa
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine

Typ

Typ Inteligentné

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie

Ukazovateľ

Ukazovateľ Digitálny

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Vlastnosti

Fungovanie Samostatne

Typ inštalácie

Umiestnenie na stenu

Umiestnenie

Určenie Vnútorné
Kód:  Neta23_01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NAC-EC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19