Obnoviť stránku

Inteligentná elektroinštalácia

Inteligentné elektroinštalácie ponúkajú komfort pri ovládaní rôznych procesov v domácnosti. Prostredníctvom webovej alebo mobilnej aplikácie môžete na diaľku regulovať kúrenie, zapínať či vypínať osvetlenie, ovládať žalúzie alebo garážové vráta. Pozrite sa, ktoré prvky inteligentná elektroinštalácia zahŕňa.

Pokračovať
Spresniť parametre
727 položiek

Inteligentná elektroinštalácia

Inteligentná elektroinštalácia prináša rad inovatívnych technológií, ktoré nám rôznym spôsobom uľahčujú život. V inteligentnej domácnosti sa už napríklad nemusíte báť, ak zabudnete vypnúť niektorý z domácich spotrebičov a vy ste už na ceste do práce. Môžete ich totiž vypnúť na diaľku pomocou inteligentnej zásuvky. Inteligentná elektroinštalácia toho však obsahuje oveľa viac. Spoznajte, čo všetko obnáša mať inteligentný dom vďaka technológiám spoločností Samsung, D-Link, Edimax, INELS alebo tiež Koukaam.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06