Obnoviť stránku

Nanlite Compac 20 LED svetlo + stojan

42,90 €

Nanlite Compac 20 LED svetlo + stojan


Kompaktné svetlo na fotoaparát Nanlite Compac 20 ideálne na tvorbu digitálneho obsahu

Vytvorte si produktové miništúdio ľahko a rýchlo. Vďaka LED svetlu na fotoaparát Nanlite Compac 20, ktoré perfektne kombinuje štíhly profil s pôsobivým jasom. Toto štúdiové svetlo je dodávané vrátane stojana a je vhodné najmä na osvetlenie portrétov, rozhovorov, headshotov, živých prenosov, fotografovanie jedla, vlogovanie, fotografovanie produktov a mnohých ďalších.



Nemenné a stále štúdiové svetlo pre perfektné fotografie

Pre fotografiu je veľmi dôležité, aby svetlo bolo stále a nemenné. Bežné svetlo v byte alebo dome nie je konštantné a rôzne sa mení na základe počasia. To všetko má negatívny vplyv na výslednú fotografiu. Fotosvetlo Nanlite Compac 20 vám zaistí stále a nemenné svetlo, ktoré vám pomôže vytvoriť perfektné fotografie. Vysoko účinné LED diódy zaisťujú až 1 672 lúmenov (420 luxov na 1 m). Svetlo na fotenie Nanlite Compac 20 obsahuje celkom 96 LED diód a poskytuje vyvážené osvetlenie 5600 K bez blikania. Svetlo je napájané priamo zo siete.



Fotografie ako z profesionálneho štúdia

Profesionálne fotky môžete mať aj z pohodlia vášho domova. Foto svetlo Nanlite Compac 20 vám so všetkým ľahko pomôže bez toho, aby ste museli pridávať na fotky filtre alebo difúzory. Konštantná teplota farieb 5600 K je nastavená pre ľahkú kompatibilitu s fotografickými bleskami alebo s inými svetelnými zdrojmi. Indexy CRI 95 a TLCI 93 vám zaistia reálne podanie farieb aj tónov pleti, čo je veľké výhoda štúdiového svetla Compac 20 oproti lacnejšej konkurencii.

Svetlo na fotenie Nanlite Compac 20 je naozaj malé a ľahké

Svetlo na fotoaparát Nanlite Compac 20 je vďaka svojim kompaktným rozmerom s hrúbkou iba 7 cm a nízkej hmotnosti 336 g ideálne na prácu v menších priestoroch, či na prenos z miesta na miesto.

So svetlom Nanlite Compac 20 sa ľahko manipuluje

Foto svetlo Nanlite Compac 20 je možné ľahko nakloniť o viac ako 180 stupňov do oboch strán. Svetlo si tak nastavíte presne podľa vašich aktuálnych potrieb tak, aby ste docielili dokonalý výsledok. Súčasťou balenia fotosvetla je štandardný 5/8“ závit, vďaka ktorému ho môžete pripevniť na akýkoľvek štandardný stojan na svetlo.

Kľúčové vlastnosti štúdiového fotosvetla Nanlite Compac 20

  • LED svetlo na fotoaparát ideálne na osvetlenie pre online tvorbu
  • Vysoko kvalitné LED diódy
  • Foto svetlo Nanlite Compac 20 je možné ľahko nakloniť o viac ako 180 stupňov do oboch strán
  • Profesionálne nasvietenie s reálnym tónom farieb
  • Štúdiová kvalita svetla – 420 luxov na meter pri teplote 5600 K
  • Indexy CRI 95 a TLCI 93 zaistia reálne podanie farieb i tónov pleti
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Štúdiové svetlo Nanlite Compac 20 má celkom 96 LED diód
  • Obsah balenia: LED panel Nanlite Compac 20, podstavec a napájací kábel

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fotosvetla

Výkon 20 W
Typ svetla Trvalé
Tvar svetla Doskové
Napájanie Sieťové
Zdroj svetla Integrovaný LED
Príslušenstvo Statív, Svetlo, Napájací kábel

Farebná teplota svetla

Chromatickosť 5 600 K

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 70 mm
Hmotnosť 336 g
Kód:  NAN251a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31-2012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09