Obnoviť stránku

Ateliérové vybavenie

Chcete, aby vaše fotografie boli úplne perfektné? Zainvestujte do kvalitného vybavenia fotoateliéru. Každý dobrý fotograf musí vedieť perfektne nastaviť svoj fotoaparát a vedieť sa pohrať so svetlom a uhlami. Ako ale na svetlo v ateliéri, kde máte iba malé okienko a už sa začína stmievať? Poradíme vám ako na to.

Pokračovať
Spresniť parametre
287 položiek

Ateliérové vybavenie

Pri zariaďovaní ateliéru je potrebné myslieť na celú škálu vybavenia. Foto vybavenie ateliéru v našom portfóliu pritom zahŕňa všetko od overených výrobcov. Nájdete tu kompletnú ponuku od štúdiových bleskov alebo trvalých svetiel, cez statívy, kĺbové hlavy, až po stojany na svetlá pre spoľahlivé upevnenie fotografického príslušenstva v rôznych výškach.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19