Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Štúdiové svetlá na fotenie a natáčanie

PREHRAŤ VIDEO

Ako vybrať štúdiové svetlá

Ako vybrať štúdiové svetlá

Štúdiové svetlá sú určené pre filmárov aj aktívnych fotografov, ktorí chcú mať väčšiu kontrolu nad výsledkom. Svetlo na fotenie, na rozdiel od externých bleskov, dodáva konštantné osvetlenie, plynulú reguláciu jasu a zároveň sa vyznačuje farebnou stálosťou s nižším výkonom. Akými svetlami môžete vybaviť svoje štúdio?

Pokračovať
Spresniť parametre
178 položiek

Štúdiové svetlá na fotenie a natáčanie

Dôkladné osvetlenie v ateliéri je okrem samotnej zrkadlovky ďalším z predpokladov pre kvalitnú výslednú fotografiu. Trvalé svetlá sú na rozdiel od štúdiových bleskov menej výkonné, poskytujú však kontinuálne osvetlenie. Svetlá na fotografovanie spolu s dáždnikmi vám pripravia perfektné podmienky na fotografovanie portrétov aj iných objektov.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18