Obnoviť stránku

MSI Z97I GAMING ACK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z97I GAMING ACK

Dobre vybavená základná doska MSI radu GAMING s čipsetom Intel Z97 podporuje osadenie procesorom Intel 4. a 5. generácie s najnovším jadrom Haswell. So svojím prevedením Mini ITX sa hodí aj do malých skríň a aj napriek svojmu formátu je vybavená napríklad slotom M.2 pre SSD disky na zadnej strane dosky. Z97I Gaming je navrhnutá tak, aby hráči získali tie najlepšie technológie do tuhých bojov. Poslúži napríklad ako náhrada za hernú konzolu, ktorú po osadení potrebných komponentov hravo svojím výkonom prekoná.

Killer DoubleShot Pro

Potrebnú konektivitu má na svedomí sieťové riešenie Killer DoubleShot Pro kombinujúce využitie Ethernetu a rýchleho bezdrôtového pripojenia WiFi 802.11ac. Nastavte, ktoré aplikácie budú využívať aké spojenie. Funkcia Advanced Stream Detect pomocou automatickej detekcie eliminuje oneskorenie sieťového prenosu, a tak sa vyhnete nemilým lagu v dôležitých situáciách a môžete sa nerušene venovať prenasledovaniu nepriateľa. Výrobca sľubuje 2,9 krát vyššiu priepustnosť a 3,5 krát nižšiu latenciu oproti svojmu predchodcovi.

Military Class 4

Doska zodpovedá vojenskému štandardu Military Class 4 a zaručuje absolútnu spoľahlivosť a stabilitu aj pri najnáročnejších herných scenároch. Plusom modelu je tiež podpora pretaktovania operačných pamätí až do 3300 MHz alebo unikátnej technológie OC Genie 4 pre jednoduché pretaktovanie počas jednej sekundy. Impozantný Dragon design dosky potom len podčiarkuje nenásytnú dravosť.

Prvotriedna kvalita pre vaše uši

Zvukový čip Sound Blaster Cinema 2 a systém Audio Boost 2 vytvorí pre vaše uši kvalitu zvuku na štúdiovej úrovni. Zosilnené zvukové obvody a optimalizácia výkonu zariadi, že v aréne budete počuť každý výstrel aj krokmi blížiacich sa protivníkov.

Bohatá konektívna výbava

Doska je vybavená napríklad 4 portmi USB 3.0 aj USB 2.0, dvoma HDMI konektormi alebo DisplayPortom. Nezabudlo sa ani na posilnenie rýchlosti prenosu na porte PS / 2. Vysokofrekvenčný prenos je s trojnásobným zlátením úplne nerušený, a vy dosiahnete výnimočnú presnosť pri mierení. Sústreďte sa len na vaše fragy.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z97

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA366c1c
Produktové číslo:  Z97I GAMING ACK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06