Obnoviť stránku

MSI Z97 GAMING 9 ACK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z97 GAMING 9 ACK

Základná doska MSI radu GAMING s novým čipsetom Intel Z97 je navrhnutá tak, aby hráči získali tie najlepšie technológie do bojovej vravy. Doska podporuje osadenie procesorom Intel 4. a 5. generácie s najnovším jadrom Haswell. Doska zodpovedá vojenskému štandardu Military Class 4 a zaručuje absolútnu spoľahlivosť a stabilitu aj pri najnáročnejších herných scenároch. Jedná sa aj pre vhodné náradie pre notorických přetaktovávače - pretaktovanie operačných pamätí je možné až do extrémnych 3300 MHz , Prítomný je aj stavový displej alebo unikátna technológia OC Genie 4 pre ľahké pretaktovanie počas jednej sekundy za pomoci jediného tlačidla.

Špičkové herné funkcie


Devízou modelu je tiež podpora Multi-GPU riešenia AMD CrossFire a nVidia SLI, plný potenciál 3 slotov PCI Express 3.0 16x - je tak ideálny pre špičkovú grafiku. Impozantný Dragon dizajn len podčiarkuje nenásytnú dravosť. Zvukový čip Sound Blaster Cinema 2 a systém Audio Boost 2 vytvorí pre vaše uši kvalitu zvuku na štúdiové úrovni. Zosilnené zvukové obvody a optimalizácia výkonu zariadi, že budete počuť v aréne každý výstrel aj kroky blížiacich sa protivníkov. Sieťová karta Killer E2205 eliminuje oneskorenie sieťového prenosu, a tak sa vyhnete nemilým lagu v dôležitých situáciách a môžete sa nerušene venovať prenasledovania nepriateľa.

Nadštandardná výbava


Nezabudlo sa ani na posilnenie rýchlosti prenosu na osobitných portoch PS/2 a USB. Vysokofrekvenčné prenos je s trojnásobným zlátením úplne nerušený, a vy dosiahnete výnimočné presnosti pri mierení. Sústreďte sa len na vaše fragy. Ďalšie Význačnosť daného modelu je zabudovaná podpora zbrusu nového rozhrania M.2 . Jedná sa o nástupcu mSATA, slúžiace na pripojenie vysokorýchlostných úložísk na základnú dosku. M.2 ponúka rýchlosť až 10 Gb/s, je teda až o 67% rýchlejšie ako konvenčné rozhranie SATA III. Stáva sa tak lacným a výkonným riešením pre inteligentné caching a zrýchlenie vášho PC.


Súčasťou dosky je aj Dualband Wi-Fi/Bluetooth modul . Ľahko sa tak pripojíte k sieťam štandardu 802.11 a/b/g/n/ac ik mobilným zariadením prostredníctvom Bluetooth 4.1.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z97

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392u9c
Produktové číslo:  Z97 GAMING 9 ACK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06