Obnoviť stránku

MSI Z390-A PRO

4,8 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z390-A PRO

So základnou doskou MSI Z390-A PRO formátu ATX si vychutnáte multimediálnu zábavu aj hry v plnej kvalite. Dravý dizajn ide ruka v ruke s plánovaným nasadením dosky predovšetkým do cenovo dostupných herných počítačov. Vďaka použitiu čipovej série Intel Z390 sa môžete tešiť na podporu nových procesorov Intel Coffee Lake 9. generácie, ktorých prínosom je masívny nárast výkonu vďaka prechodu až na šesťjadrové varianty.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z390-A PRO

  • Základná ATX doska s čipovou sériou Intel Z390
  • Podpora iba platformy Intel Coffee Lake
  • Podporuje najnovšie procesory Intel 9. generácie
  • Kvalitné súčiastky s certifikáciou Military Class 5
  • Technológia MSI Audio Boost pomáha produkovať kvalitný a vyvážený zvuk
  • Turbo M.2 pre SSD disky s prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s
  • PCI-E Steel Armor – spevnený slot pre grafickú kartu
  • Podpora 2-Way AMD CrossFire
  • Prenos dát z externých úložísk rýchlosťou až 10 Gb/s cez USB 3.1

Vyladený základ pre procesory Intel Coffee Lake

Doska je pripravená uspokojiť všetky vaše požiadavky. Čipová séria Intel Z390 ponúka upravený socket LGA 1151, podporujúci výhradne CPU Intel 8. a najnovšie aj 9. generácie. Pre operačné pamäte typu DDR4 SDRAM nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré možno osadiť pamäťami o maximálnej kapacite 64 GB. Grafické karty zapojíte až v režime 2-Way AMD CrossFire, čo vám v dnešnej dobe poslúži aj na hranie hier v 4K rozlíšení.

Maximálna ochrana všetkých komponentov

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 5, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Spolu s tým doska ponúkne aj zníženú absorpciu vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov. Samozrejmosťou je aj štít pre ochranu I/O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Bohatá konektivita dosky MSI Z390-A PRO

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2, zaisťujúcim vyššiu rýchlosť prenosu dát. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšieho fungovania operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení.

Všetky filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom portov USB 3.1, s ktorými kopírovanie súborov nebolo nikdy rýchlejšie. Rýchle rozhranie poskytuje vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC897

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný COM header, LPT header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Pro
Kód:  AA392w2i
Produktové číslo:  Z390-A PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07