Obnoviť stránku

MSI Z370M MORTAR

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z370M MORTAR

Výkonná základná doska formátu micro ATX od jednej z popredných značiek na poli počítačových komponentov zaručuje istotu kvalitného základu pre váš počítač. Jedná sa hráčsku základnú dosku s precíznym zvukom a podporou VR technológie. Je určená pre procesory Coffee Lake 8. generácie, disponuje modernými komponentami, pojme až štyri pamäte typu DDR4 a výborným chladením vrátane prípravy pre vodné chladenie. Nechýba ani najmodernejšie ultra rýchle rozhranie pre prenos a ukladanie dát či skvelé možnosti podsvietenia, ktoré vyšperkujú vašu hernú zostavu.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370M Mortar

  • Moderná základná doska formátu mATX s čipsetom Intel Z370
  • Určená pre procesory Intel Coffee Lake
  • Spoľahlivý výkon, socket 1151
  • Podpora 2-Way AMD CrossFireX
  • Podpora pamäťových modulov DDR4
  • Dva M.2 sockety
  • Optimálne riešené chladenie
  • Možnosť nastaviteľného podsvietenia
  • Kvalitné súčiastky Military Class 5, Guard-Pro
  • Profesionálny 8-kanálový zvuk

MSI Z370M Mortar si rozumie s najmodernejším hardvérom

Táto základná doska je formátu mATX, ale aj napriek svojim kompaktným rozmerom ponúka dostatok priestoru pre výkonné komponenty. Je vybavená socketom 1151 pre procesory Intel Core Coffee Lake 8. generácie, štyrmi slotmi pre operačné pamäte DDR4 do frekvencie 4 000 MHz a kapacity 64 GB. K rýchlemu ukladaniu dát sú pripravené len tie najlepšie a najrýchlejšie komponenty - USB 3.1, Ultra M.2 socket pre SSD disk a štvorica konektorov SATA III.

Ponorte sa s MSI Z370M Mortar do sveta VR

Vďaka spolupráci značky MSI s poprednými VR značkami, získavate plnohodnotný hardvér pripravený vstúpiť na pole virtuálnej reality tak, ako keby bola skutočná. Podporuje všetky moderné VR headsety a s funkciou "One click to VR" nastaví jedným jednoduchým kliknutím všetky potrebné komponenty. Technológia TriDef VR ďalej umožňuje hrať vaše obľúbené hry v perfektnom 3D rozmere, ktorý pomáha produkovať ešte špeciálna technológia Genma. Kúpou tejto základnej dosky navyše získate od značky MSI bezplatnú trojmesačné licenciu na úplné využívanie ich VR technológií.

Herný vychytávky základnej dosky MSI Z370M Mortar

Zvuk, ktorý základná doska vie reprodukovať vďaka svojim kvalitným komponentom vás vtiahne do hry. MSI Audio Boost zabezpečuje najvyššiu prémiovú kvalitu zvuku. Počas hrania si tak užijete perfektných zvukových zážitkov a plných efektov. Doska je výborne pripravená na inštaláciu do priehľadnej skrinky, kde najlepšie vynikne jej nastaviteľné podfarbenie. Všetko si môžete riadiť štýlovo pomocou aplikácie Mystic Light v programe MSI gaming priamo v počítači alebo v telefóne. V neposlednom rade je doska vyzbrojená technológiou 2-Way AMD CrossFireX, ktorá umožňuje prepojiť až dve grafické karty GPU.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z370

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA393e
Produktové číslo:  Z370M MORTAR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08