Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI Z370 SLI PLUS

4,2 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z370 SLI PLUS

Kvalitná základná doska MSI Z370 SLI PLUS s čipovou sadou Z370 je určená predovšetkým pre pokročilé procesory Intel Core najnovšej 8. generácie Coffee Lake. Vďaka použitým komponentom a jej funkciám je ideálna ako základ výkonného herného počítača, pre hranie najnovších hier, ale aj prácu s multimédiami. Podporuje zapojenie viacerých grafický kariet v režime NVIDIA SLI alebo AMD CrossFire, vďaka čomu dosiahnete naozaj špičkový grafický výkon.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370 SLI PLUS

  • Základná doska pre výkonné počítače s procesormi Intel Coffee Lake
  • Podporuje najnovšie typy pamätí DDR4, a to do kapacity 64 GB
  • Pretaktovanie je vďaka dedikovaným tlačidlám a aplikáciám neuveriteľne ľahké
  • Moderné konektory vám zaistia extrémne rýchle dátové prenosy
  • Skvelý zvuk vďaka integrovanej zvukovej karte využívajúci prémiové komponenty
  • Optimalizácia pre virtuálnu realitu - VR Ready a VR Boost
  • Konfigurovateľné podsvietenie RGB Mystic Light
  • Vysoko kvalitné a stabilné súčiastky Military Class 5

Intel Z370 pre najmodernejšie komponenty

Doska je vybavená socketom LGA 1151 pre najnovšie 14 nm procesory Coffee Lake, zároveň nechýba ani proti elektromagnetickému šumu skvele odtienená štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4. Tie pracujú na základnej frekvencii 2 667 MHz, pri pretaktovaní sa však dostanú až na 4 000 MHz.

S MSI Z370 SLI PLUS dostanete zo svojho PC maximum

Pretaktovanie je veľmi jednoduché. Pri zvyšovaní výkonu totiž pomáha ako premyslený dizajn celej PCB, tak aj skvele spracovaný Click BIOS 5 a dedikované taktovacie nástroje a ovládače. Pretože sa počíta s extrémnym zaťažením celého systému, sú navyše všetky potenciálne tepelne namáhané komponenty chladené účinnými pasívnymi chladičmi. Pod kontrolou budete mať aj výkon pripojených vetrákov, a to vďaka systému Full Fan Control. Táto doska vám skrátka dovolí ísť až na samotnú hranu pretaktovania, pričom myslí aj na bezproblémovú diagnostiku a obnovenie pôvodného nastavenia, ak sa dostanete za ňu.

Bleskurýchle dátové prenosy

Do slotov PCI Express 3.0 zapojíte najmodernejšie grafické karty, a to v režime NVIDIA SLI alebo AMD CrossFireX. Vychutnáte si tak svoje obľúbené hry do posledného pixelu. Spracovanie samotných slotov je navyše vďaka pevnému rámu a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN párty poškodia úchyty aj tých najťažších grafických kariet.

Pre pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžia prítomné porty typu SATA III, ale tiež v poslednej dobe vyhľadávané rozhranie M.2 s rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s. Ani externé disky nebudú pozadu, a to vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýšia až 20× zrýchlením oproti predchádzajúcej verzii, pričom nechýba ani moderný port USB typu C.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z370

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392v6f
Produktové číslo:  Z370 SLI PLUS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06