Obnoviť stránku

MSI Z370 PC PRO

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z370 PC PRO

So základnou doskou MSI Z370 PC PRO si vychutnáte multimediálnu zábavu aj hry v plnej kvalite. Dravý dizajn ide ruka v ruke s plánovaným nasadením dosky predovšetkým do cenovo dostupných herných počítačov. Vďaka použitiu čipovej sady Intel Z370 sa môžete tešiť na nové procesory Intel Coffee Lake, ktorých prínosom je masívny nárast výkonu vďaka prechodu až na šesťjadrové varianty.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI Z370 PC PRO

  • Základná doska s čipovou sadou Z370
  • Podpora iba platformy Intel Coffee Lake
  • Kvalitné súčiastky s certifikáciou Military Class 5
  • Mystic Light podsvietenie s rozsiahlou farebnou paletou a rozličnými efektmi
  • Technológia MSI Audio Boost pomáha produkovať kvalitný a vyvážený zvuk
  • Rozhranie M.2 pre SSD disky s prenosovou rýchlosťou až 32 Gb/s  
  • Prenos dát z externých úložísk rýchlosťou až 10 Gb/s cez USB 3.1 Gen2 s konektorom USB-C
  • PCI-E Steel Armor - spevnený slot pre grafickú kartu

Slušný základ pre procesory Intel Coffee Lake

Doska je pripravená uspokojiť všetky vaše požiadavky. Čipová sada Intel Z370 ponúka upravený socket LGA 1151, podporujúci výhradne CPU Intel 8. generácie. Pre operačné pamäte typu DDR4 nájdete na doske 4 DIMM sloty, ktoré je možné osadiť pamäťami s maximálnou kapacitou 64 GB. Tie pracujú na základnej frekvencii 2 667 MHz. Je však podporované aj pretaktovanie až na hranicu 4 000 MHz. To je najmä skvelá správa pre skúsených overlockerov. Práve tí ocenia aj veľmi vydarený dizajnový návrh celého PCB, ktoré je možné navyše efektne nasvietiť ľubovoľným odtieňom v RGB rozsahu.

Maximálna ochrana všetkých komponentov

Na výrobu dosky boli využité kvalitné súčiastky zodpovedajúce štandardu Military Class 5, ktoré boli testované v tých najnáročnejších podmienkach. Spolu s tým doska ponúkne aj zníženú absorpciu vlhkosti, ktorá zabraňuje vzniku studených spojov, a samozrejmosťou je aj štít pre ochranu I/O portov pred poškodením statickou elektrinou.

Bohatá konektivita vrátane USB-C

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2, zaisťujúcu vyššiu rýchlosť prenosu dát. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovanie operačného systému aj aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení.

Všetky filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom portov USB 3.1 Gen2, s ktorými kopírovanie súborov nebolo nikdy rýchlejšie. Rýchle rozhranie poskytuje vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s. Vo výbave nechýba ani moderný symetrický USB port typu C.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z370

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA392v6k
Produktové číslo:  Z370 PC PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17