Obnoviť stránku

MSI Z270 GAMING PLUS

4,7 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z270 GAMING PLUS

Spoločne s prvými procesormi 7. generácie Skylake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu Z270. A práve tá je mozgom dokonalej základnej dosky MSI Z270 GAMING PLUS, ktorá je určená predovšetkým náročnejším používateľom. Svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre vytváranie výkonných herných zostáv využiteľných ako k hraniu hier, tak k práci s náročným multimediálnym obsahom. Kvalitné prevedenie podčiarkuje použitie súčiastok Military Class 5.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitný čipset Intel Z270
  • Podpora najnovších procesorov Kaby Lake
  • 4 sloty DDR4 s frekvenciou až 3 800 MHz
  • M.2 port s rýchlosťou až 32 Gb/s
  • Zapojenie grafických kariet v režime CrossFireX
  • Herná sieťová karta
  • Rýchle porty USB 3.1

Ideálna doska do skrine s priehľadnou bočnicou

MSI Z270 GAMING PLUS je vybavená socketom LGA 1151, v ktorom si budú najnovšie 14nm procesory Kaby Lake lebediť ako v bavlnke. Nesmie chýbať ani štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4. Tie pracujú na základnej frekvencii 2 400 MHz. Je však podporované aj pretaktovanie až na hranicu 3 800 MHz. To je najmä skvelá správa pre skúsených overlockerov. 

Na vlnách žiarivého výkonu

K zapojeniu grafických kariet poslúžia sloty PCI Express 3.0. Pri zapojení kariet v režime CrossFireX dostanete možnosť vychutnať si grafické rozlíšenie svojich najmodernejších hier naplno. MSI Steel Armor má viac a lepšie spojených bodov, ktoré zaručujú väčšiu odolnosť a zároveň chránia proti elektromagnetickému rušeniu pre bezstarostný herný zážitok.

Pokiaľ od svojich SSD diskov očakávate maximálnu rýchlosť, pokojne ich pripojte k M.2 slotu. Externé disky si budú užívať vysokú prenosovú rýchlosť vďaka prítomnosti USB 3.1, ktoré sa pýši ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0. Požadované súbory sa prenesú až 20x rýchlejšie.

Certifikované pre herné nasadenie

Každá doska je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sú hrané online i offline hry. Na konci testovania sú si potom vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne vyladené k dokonalosti, a vy si tým pádom užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané pravými hernými doskami rady MSI Gaming.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z270

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA392v4d6
Produktové číslo:  Z270 GAMING PLUS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13