Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI Z170A KRAIT GAMING

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Z170A KRAIT GAMING

Spoločne s prvými procesormi 6. generácie Skylake predstavil Intel tiež úplne novú čipovú sadu Z170. A práve tá je mozgom základnej dosky Z170 Krait Gaming od prestížneho výrobcu MSI. Jej vlastnosti a použité komponenty ju pasujú na ideálnu voľbu pre zostavenie výkonných počítačov, využiteľných ako k hraniu najnovších hier, tak k práci s náročným multimediálnym obsahom.

Dostaňte zo svojho PC maximum

MSI Z170 Krait Gaming je vybavená socketom LGA 1151 pre najnovšie 14nm procesory Skylake, zároveň nechýba proti elektromagnetickému šumu ani skvele odtienená štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM. Tie pracujú na základnej frekvencii 2400 MHz, pri maximálnom zaťažení sa však dostanú až na hranicu 3600 MHz.

Pretaktovanie je všeobecne veľmi jednoduché. Napomáha tomu ako premyslený dizajn celého PCB, tak aj skvele spracovaný Click BIOS 5 a dedikované taktovacie nástroje a ovládače. Táto doska vám skrátka dovolí ísť až na samotnú hranu pretaktovania, pričom myslí aj na bezproblémové obnovenie pôvodného nastavenia, ak sa dostanete za ňu.

Na vlnách žiarivého výkonu

Do dvoch slotov PCI Express 3.0 zapojíte najmodernejšie grafické karty, a to v režime CrossFireX a SLI. Vychutnáte si tak svoje obľúbené hry do posledného pixelu. Spracovanie samotných slotov je navyše vďaka pevnému oceľovému rámčeku a zvýšenému množstvu spájkovaných spojov nesmierne odolné. Nemusíte sa teda obávať, že sa pri prenášaní PC na LAN party poškodia úchyty, aj tých najťažších grafických kariet.
Na pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžia prítomné porty typu SATA Express, ale tiež v poslednej dobe vyhľadávané rozhranie M.2. Ak by ste napriek tomu potrebovali vyšší dátový tok, využijete technológiu MSI RAMDisk. Tá vyčlení časť operačnej pamäte a vytvorí z nej virtuálny disk, čím dosiahne až 25x vyššej rýchlosti oproti SSD. Ani externé disky nebudú pozadu, a to vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýši až 20 násobným zrýchlením oproti predchádzajúcej verzii.
Integrovaná zvuková karta Audio Boost 3 vám zaistí kryštalicky čistý zvuk štúdiovej kvality. Vďaka nej budete mať vždy dokonalý prehľad o dianí v hre, prípadne si užijete skvelý prednes hudby.

Optimálne na hranie na siete

Aby boli vaše herné zážitky čo najplynulejšie a bez obťažujúcej latencie, je MSI Z170 Krait Gaming vybavená sieťovou kartou Intel i219 LAN. Prostredníctvom aplikácie Gaming LAN Manager si navyše môžete nastaviť prioritizáciu sieťovej komunikácie podľa vlastných potrieb. Výhodou tejto sieťovej karty je tiež ochrana proti prepätiu, ktorá ochráni váš počítač pred výbojmi pri búrkach.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z170

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA392t3
Produktové číslo:  Z170A KRAIT GAMING

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12