Obnoviť stránku

MSI X99A MPOWER

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI X99A MPOWER

Ultimátná základná doska MSI X99A MPOWER formátu ATX do socketu LGA 2011-3 s podporou najnovších procesorov Intel Core. Základom je chipset Intel X99, vyladený pre maximálnu spoľahlivosť aj pri vysokom výkone v režime pretaktovania. Najmodernejšie použité technológie, podpora extrémne rýchlych pamätí DDR4 do frekvencie až 3333 MHz a možnosť zapojenia až 4 grafických kariet do PCI-Express x16 v NVIDIA SLI alebo AMD CROSSFIRE robia túto dosku jedným z najsilnejších základov pre nadupané herné zostavy na trhu.

Bohatá konektorová výbava

Nadštandardná konektorová výbava zahŕňa konektory SATA 3 pre pripojenie diskov s podporou diskových polí typu RAID. Obsiahnuté sú aj SATA Express a M.2 porty. Na zadnom paneli sa nachádza celkom 6 rýchlych portov USB 3.0 a dvojica najnovších USB 3.1 s priepustnosťou až 10 GB/s, čo je 20 krát viac ako v prípade starších USB 2.0, ktoré tu nájdete dva. Ďalšie USB porty je možné pripojiť pomocou interného rozhrania priamo na doske. Pre pripojenie na internet či lokálnu sieť poslúži gigabitový LAN konektor. Jedinečný zvukový zážitok zaistí 8-kanálová zvuková karta Audio Boost vyladená pre maximálny pôžitok z vibračných vodiacich reproduktorov a slúchadiel.

Herný výkon bez obmedzenia

Základná doska MSI X99A MPOWER je jasným šampiónom v pretaktovaní. Dosky z radov MSI Overclocking podliehajú najvyšším štandardom, počnúc tými najkvalitnejšími súčiastkami Military Class 4 a končiac 24-hodinovým záťažovým testom s vysoko pretaktovaným procesorom. Dlhá životnosť aj pri extrémnom výkone je zaistená celkom odlišným spôsobom návrhu obvodov na doske, kde sú oddelené napájacie obvody od obvodov pre prenos signálu. Špeciálne obvody vedú aj k tlačidlám, ktorými možno jemnými krokmi upravovať pretaktovanie celého systému. Vhod príde aj grafický UEFI BIOS s plnou podporou ovládania myšou v prostredí Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2011-3
Čipset Intel X99

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Kód:  AA392y6c
Produktové číslo:  X99A MPOWER

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09