Obnoviť stránku

MSI X99A GAMING 7

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI X99A GAMING 7

 

Ultimátna základná doska MSI X99A GAMING 7 formátu ATX do socketu LGA 2011-3 s podporou najnovších procesorov Intel Core i7 Extreme. Základom je chipset Intel x99, vyladený pre maximálnu spoľahlivosť aj pri vysokom výkone v režime pretaktovania. Najmodernejšie použité technológie, podpora extrémne rýchlych pamätí DDR4 do frekvencie až 3333 MHz a možnosť zapojenia až 4 grafických kariet do PCI-Express x16 v NVIDIA SLI alebo AMD CROSSFIRE robí túto dosku jedným z najsilnejších základov pre nadupané herné zostavy na trhu.

Bohatá konektorová výbava

Nadštandardná konektorová výbava zahŕňa konektory SATA 3 pre pripojenie diskov s podporou diskových polí typu RAID. Obsiahnuté sú aj SATA Express a M.2 porty. Na zadnom paneli sa nachádza celkom 6 rýchlych portov USB 3.0 a dva najnovšie USB 3.1 s priepustnosťou až 10 GB/s, čo je 20 × viac ako v prípade starších USB 2.0, ktoré tu nájdete dva. Ďalšie USB porty je možné pripojiť pomocou interného rozhrania priamo na doske. Jedinečný zvukový zážitok zaistí 8-kanálová zvuková karta Sound Blaster Cinema 2.

Sieťovka Killer útočí

Sieťová karta Killer E2200 od spoločnosti Qualcomm Atheros prináša pre vaše online hranie len tú najvyššiu rýchlosť a v porovnaní so štandardnými riešeniami hlavne extra nízku odozvu. Akonáhle Killer rozpozná, že je spustená hra, vyhradí jej maximálny možný dátový prenos a vy si tak užijete hru bez sekania. Výhodou tejto dosky je jednoznačne dostupnosť bezdrôtovej konektivity bez nutnosti použitia ďalšieho hardvéru.

Herný výkon bez obmedzenia

Základná doska MSI X99A GAMING 7 je jasným šampiónom v pretaktovaní. Dosky z radov MSI Overclocking podliehajú najvyšším štandardom, počnúc tými najkvalitnejšími súčiastkami Military Class 4 a končiac 24-hodinovým záťažovým testom s vysoko pretaktovaným procesorom. Vhod príde aj grafický UEFI BIOS s plnou podporou ovládania myšou v prostredí Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2011-3
Čipset Intel X99

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, DUAL BIOS, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Kód:  AA392y4c
Produktové číslo:  X99A GAMING 7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18