Obnoviť stránku

MSI X570-A PRO

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI X570-A PRO

Základná doska MSI X570-A PRO formátu ATX je vďaka prítomnosti čipsetu X570 a socketu AM4 pripravená na osadenie procesormi predovšetkým 3. generácie AMD Ryzen s podporou PCI Express 4.0. Pre operačné pamäte typu DDR4  nájdete na doske štyri DIMM sloty, ktoré možno osadiť pamäťami v maximálnej kapacite 128 GB. Grafické karty zapojíte až v režime 2-Way AMD CrossFire, čo vám v dnešnej dobe poslúži aj na hranie hier v 4K rozlíšení.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI X570-A PRO

  • Základná ATX doska s čipovou sadou AMD X570
  • Podpora PCI Express 4.0
  • Podporuje najnovšie procesory AMD RYZEN
  • Technológia MSI Audio Boost 4 pomáha produkovať kvalitný a vyvážený zvuk
  • Sloty M.2 pre SSD disky s prenosovou rýchlosťou až 64 Gb/s
  • Podpora 2-Way AMD CrossFire
  • Prenos dát z externých úložísk vysokou rýchlosťou

Vyladená základná doska pre procesory AMD RYZEN

O kvalitný audio zážitok budete mať zaručene postarané so sedemkanálovou zvukovou kartou, ktorá podporuje technológiu NAHIMIC. V tejto kombinácii tak vyženie zvuk až na štúdiovú kvalitu a vy sa môžete nechať unášať kvalitnými hernými zvukovými sprievodmi. Zostaňte stále v strehu a buďte tak s týmto kvalitným zvukom vždy o krok vpred pred svojimi protihráčmi.

MSI X570-A PRO ponúka špičkovú konektivitu

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú MSI X570-A PRO dosku moderným rozhraním M.2, zaisťujúcim vyššiu rýchlosť prenosu dát. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovanie operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA III pripojení. Všetky filmy, hudbu či iné súbory skopírujete z externých zariadení prostredníctvom portov USB 3.2, s ktorými kopírovanie zložiek nebolo nikdy rýchlejšie. Rýchle rozhranie poskytuje vysokú prenosovú rýchlosť až 10 Gb/s. Nechýba ani moderné USB-C.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Pro
Kód:  AA701b8
Produktové číslo:  X570-A PRO

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07