Obnoviť stránku

MSI X470 GAMING PLUS MAX

4,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI X470 GAMING PLUS MAX

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom vyberte základnú dosku MSI X470 GAMING PLUS MAX s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu moderného procesora AMD Ryzen aj z poslednej 3. generácie. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu. Základná doska bude vďaka formátu ATX perfektným základom výkonného herného počítača.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI X470 GAMING PLUS MAX

  • Kvalitná základná doska pre procesory AMD Ryzen
  • Celý rad dôležitých konektorov vrátane rýchlych USB 3.2 Gen 2 s konektorom USB-A
  • Podpora RAM s rýchlosťou až 4 133 MHz
  • Technológia 3-WayAMD CrossFireX a AMD STORE
  • K dispozícii 2× M.2 PCIe Gen3 × 4
  • 2× grafický výstup HDMI a DVI-D
  • Skvelý zvukový zážitok s technológiou MSI Audio Boost
  • Efektné osvetlenie Mystic Light a Mystic Light Sync:

MSI X470 GAMING PLUS MAX je stvorená pre CPU Ryzen

Základná doska MSI X470 GAMING PLUS MAX na sebe nesie päticu AM4, ktorá je kompatibilná s procesormi AMD Ryzen. Vďaka tomu ľahko osadíte mnohajadrové CPU aj dostatok RAM pamäte s maximálnou kapacitou až 128 GB Zvukovú stránku má na starosť 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC892 s pokročilou technológiou Nahimic 3. Konektorová výbava je stručne povedané bohatá vrátane USB 3.2 Gen 2 s konektorom USB-A.

Čipset AMD X470 pre náročných používateľov

Vyžadujete za každých okolností prístup k nových technológiám? Práve to vám zaistí moderný čipset AMD X470 s lepšou podporou pre automatické pretaktovanie Precision Boost 2. Frekvencia procesora sa zvyšuje oveľa plynulejšie podľa počtu zaťažených jadier. Samozrejmosťou je celkovo kvalitnejšie fungovanie tých najlepších CPU z generácie AMD Ryzen 3000.

Dôležitá podpora pre diskové úložisko

Kvalitná základná doska musí byť pripravená na použitie maximálne rýchleho systémového úložiska vo formáte M.2. Doska MSI X470 GAMING PLUS MAX ponúka hneď dve pozície M.2 s rozhraním PCIe Gen3 × 4, vďaka čomu môžete osadiť aj najmodernejšie diskové riešenia. Na doske sa ďalej nachádza hneď 6 konektorov SATA pre pripojenie typických pevných diskov.

AMD STORE

Nová technológia Store je zadarmo k dispozícii pre všetky moderné základné dosky od AMD. Cieľom tohto softvérového riešenia je prepojiť vlastnosti mechanických HDD a flashových SSD do jednej jednotky, ktorá za pomoci inteligentných algoritmov ponúkne ako veľkú kapacitu, tak rýchlu odozvu.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X470

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC897

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Interný COM header, LPT header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Gaming
Kód:  AA701a2c
Produktové číslo:  X470 GAMING PLUS MAX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14