Obnoviť stránku

MSI X399 SLI PLUS

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI X399 SLI PLUS

MSI X399 SLI PLUS je výkonná základná doska, na ktorej nájdete všetko, čo budete potrebovať. Kvalitný plne prispôsobiteľný chladiaci systém zaistí spoľahlivý výkon, vďaka ktorému budete so svojou základnou doskou úplne spokojní. Samozrejmosťou je podpora najnovších video výstupov, ale aj starších zariadení. Základom je dostatočný počet moderných zberníc a TURBO M.2 pre čo najvyššiu rýchlosť SSD diskov. Kvalitná integrovaná zvuková karta vám umožní vychutnať si vaše obľúbené hry, ale aj počúvanie hudby naplno. Doska je plne optimalizovaná pre VR. 

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI X399 SLI PLUS

  • Moderný a intuitívny Bios
  • Skvelá zvuková karta
  • Základná doska MSI disponuje kvalitnou sieťovou kartou
  • Veľmi jednoduché pretaktovanie
  • Jednoduché prispôsobenie vzhľadu základnej dosky
  • Plná optimalizácia pre VR

Kvalitná sieťová karta je základ

Integrovaná sieťová karta poskytuje maximálnu rýchlosť a stabilitu pre multimediálne aj profesionálne použitie. Aplikácia Network Genie slúži na jednoduché ovládanie priepustnosti siete a ďalším rozšíreným nastavením. Samozrejmosťou je LAN ochrana proti prepätiu. 

Maximalizujte výkon

Základná doska je navrhnutá s ohľadom na čo najpohodlnejšie pretaktovanie. Všetko si môžete prispôsobiť pomocou nástrojov pre ladenie výkonu a odstraňovanie chýb. Špeciálna technológia X-Boost umožňuje navýšiť výkon akéhokoľvek úložiska alebo pripojeného USB zariadenia. Pre tých, ktorým nestačí rýchlosť SSD, je tu až 25× rýchlejší integrovaný RAM disk. 

Prívetivý Bios základnej dosky MSI X399 SLI PLUS

Bios na základných doskách MSI ponúka niekoľko módov a možností nastavenia. Samozrejmosťou je výber medzi základným módom pre rýchle úpravy a rozšíreným, kde si môžete prispôsobiť a optimalizovať každý detail. Súčasťou je aj vyhľadávanie pre ľahkú orientáciu. Aktualizácia Biosu nikdy nebola jednoduchšia. Teraz stačí stlačiť jedinú klávesovú skratku a váš Bios je aktualizovaný. 

Prispôsobte si farbu svojho zariadenia

Nástroj MSI Mystic Light vám umožňuje vybrať si jedno z nepreberného množstva farebných schém. Ak vás začnú aktuálne farby nudiť, potom je možné pomocou niekoľkých málo kliknutí kompletne zmeniť vzhľad vášho zariadenia. Samozrejmosťou je synchronizácia podsvietenia s ostatnými komponentmi a konektormi pre rozširujúce RGB pásky. Ovládať farebné schémy je možné aj diaľkovo. 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD TR4
Čipset AMD X399

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AA393i
Produktové číslo:  X399 SLI PLUS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11