Obnoviť stránku

MSI X299M-A PRO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI X299M-A PRO

Vydajte sa do boja s špičkovou hernou doskou od jedného z popredných výrobcov počítačových komponentov. Neobmedzené možnosti prispôsobenia a exkluzívne herné funkcie robia z tejto rady jasnú voľbu aj pre náročných hráčov . Navrhnutý pre novú sériu Intel Core X i7-7740X a i5-7640X, ponúka moderné komponenty a vynikajúce chladenie vrátane chladenia vodou.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI X299M-A pre Intel X299

  • Veľká herná doska mATX s konektorom LGA 2066
  • Pre pokročilé procesory Intel Core X series i7-7740X a i5-7640X
  • Podporuje 2-pásmové procesory NVIDIA SLI a AMD Crossfire
  • Spoľahlivé a vysoko účinné chladenie
  • Podpora VR a 3D technológií
  • Podpora pre dvojkanálové pamäte DDR4
  • Audio Audio Boost
  • Pair M.2 sloty
  • Dvojitý BIOS

MSI X299M-A Pre Intel X299 rozumie najnovšiemu hardvéru

Táto základná doska je formát mATX, ale napriek svojej kompaktnej veľkosti ponúka veľa priestoru pre výkonné komponenty. Je vybavený procesormi LGA 2066 Intel Core X Series i7-7740X a i5-7640X , štyrmi 4 400 MHz DDR4 sloty a kapacitou 64 GB . Pre rýchle ukladanie dát, iba tie najlepšie a najrýchlejšie - USB 3.1, dve zásuvky Ultra M2 pre SSD a 8 konektorov SATA III.Zvuk, ktorý môže základná doska reprodukovať vďaka vysoko kvalitným komponentom, vás prevedie do hry. Zvukové zosilnenie zvuku MSIzaisťuje najvyššiu kvalitu zvuku. Počas hrania si vychutnáte perfektný zvukový zážitok a plné efekty.

Optimalizované chladenie základnej dosky MSI X299M-A pre Intel X299

Základná doska MSI X299M-A Pre Intel X299 je špeciálne navrhnutá pre náročné herné výkony a je to aj odpoveď na chladiaci systém, ktorý je životne dôležitý pre vysoký výkon. Preto je vybavený množstvom výstupov pre pomocné ventilátory. Navyše môžete ovládať ich napájanie a hlavičky s čapmi automaticky zisťujú, či ventilátory pracujú v režime PWM alebo DC. Základná doska MSI X299M-A Pre Intel X299 je tiež pripravená podporovať najpopulárnejšie AiO a vlastné vodné chladiace systémy na trhu. Jasne definovaný priestor poskytuje vysokú úroveň bezpečnosti inštalácie a vyhradená záhlavia kolíkov pre vodné čerpadlo podporuje až 2 ampéry.

Ponorte sa do MSR X299M-A pre Intel X299 do sveta VR

Vďaka spolupráci MSI s poprednými značkami VR získate plnohodnotný hardvér pripravený na vstup do virtuálnej sféry, akoby bol skutočný. Podporuje všetky moderné slúchadlá VR a funkciu One click to VR s jediným kliknutím všetkých potrebných komponentov. Technológia TriDef VR vám tiež umožňuje prehrávať vaše obľúbené hry v perfektnej 3D dimenzii, čo vám pomôže vytvoriť aj špeciálnu technológiu GenMe. Navyše k nákupu tejto základnej dosky získate bezplatnú trojmesačnú licenciu od spoločnosti MSI na plné využitie technológie VR.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Interný Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA393a
Produktové číslo:  X299M-A PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18