Obnoviť stránku

MSI NIGHTBLADE B85C-036EU čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI NIGHTBLADE B85C-036EU čierny

Dravý čínsky výrobca MSI konečne prichádza rozriešiť boj, ktorý medzi hráčmi horel odjakživa - dá sa postaviť malý a zároveň výkonný počítač? Mini počítač s označením Nightblade prichádza dokázať, že jednoznačne áno!

Nightblade B85C-036EU je podobne ako jeho bračekovia z rovnakej série postavený na chipsete Intel B85 a osadený je procesorom Intel 4. generácie, konkrétne modelom Intel Core i5-4460 s maximálnou frekvenciou až 3,4 GHz v Turbo režime. Procesora potom zdarne sekunduje hneď 8 GB DDR3 pamäte s frekvenciou 1600 MHz a predovšetkým výkonná a zároveň úsporná grafická karta NVIDIA GTX960, postavená na modernej architektúre Maxwell, disponujúci hneď 2GB operačnej pamäte.

Kompaktné prevedenie, výborné chladenie

Aj napriek tomu, že je vykonaný v mini-ITX, prináša napriek svojim malým rozmerom neskutočný výkon, vďaka šikovnému rozmiestneniu komponentov v skrini. Tá je už od výrobcu upravená inteligentným rozvrhnutím a vykonaný bol tiež nevyhnutný cable management.

Pre dokonalé chladenie a nízky hluk idúce zo skrine je pripravený chladič MSI Dragon, ktorý dokáže vďaka svojim siedmich obrím lopatkám vyprodukovať tlak vzduchu až vysokých 3600rpm. Aj v prípade, že použijete najvýkonnejší grafickú kartu a poženiete ju na maximum, Nightblade sa postará o to, aby vás z herného zážitku nevytrhoval žiaden zbytočný hluk.

Rýchlosť vetráčika si koniec koncov sami môžete laborovať podľa svojich predstáv prostredníctvom špeciálnej aplikácie Dragon Fan, dizajnované presne pre toto riešenie od MSI.

Nightblade je pochopiteľne určený predovšetkým hráčom a milovníkom LAN párty, takže okrem štyroch portov USB 2.0 a dvoch verzia 3.0, strieborných vstupov pre slúchadlá a mikrofón, obsahuje aj štýlové vypínateľné LED indikátory pre sledovanie sieťovej komunikácie a vyťaženia pevného disku.

Robustná skriňa a výbava MSI GAMING

Rovnako nebude problémom, ak vám niekto pri prechádzaní do počítača náhodne strčí, či kopne. Skriňa je vyrobená z 0,8 mm hrubej pozinkovanej ocele, aby bola jednak chránená pred rezom a ošoupáním, ale aj horším zaobchádzaním, či náhodným otrasom. Nebudete sa teda počas LAN párty musieť báť o svoje zariadenia, ale skôr o to, aby ste mali práve vy to najvyššie skóre!

K tomu vám okrem robustné skrine dopomôžu aj ďalšie vychytávky, ktoré sú preslávenú súčasťou základných dosiek MSI GAMING. Okrem pokročilé sieťové karty Killer LAN E2200, uprednostňujúci herné pakety pred bežnými, sa jedná aj o 7.1 kanálovú zvukovú kartu s funkciou Audio Boost, optimalizujúce váš herný zvuk na čo najlepšiu možnú úroveň a kvalitu v danej situácii - a tiež herné port, vytvorený pre veľmi rýchle myši (500 - 1000 Hz). Vo výpočte nesmieme zabudnúť ani na vstavanú Wi-Fi anténu, operujúci v modernom štandardu 802.11ac.

Nightblade však ešte nekončí, jednou z najväčších devíz je fakt, že do skrine pohodlne uložíte aj skutočne veľké karty, až do dĺžky 290 mm a šírky 35 mm. Ak teda budete chcieť niekedy v budúcnosti pomýšľať na upgrade, nebudete mať najmenší problém.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Obsah balenia

Balenie obsahuje Manuál, Inštalačné CD, Napájací kábel

Použitie

Typ zostavy Mini PC

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Model procesora Intel Core i5 4460 Haswell
Frekvencia procesora 3,2 GHz (3 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Max TDP 84 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 960

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 024×

Základná doska

Socket Intel 1150
Sloty pre prídavné karty PCI Express x16

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11ac

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Mini ITX

Zdroj

Zdroj 350 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 8 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 32 GB

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické DVI, HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN, PS/2, S/PDIF optický výstup, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 175,7 mm
Výška 277,3 mm
Hĺbka 345,8 mm
Hmotnosť 10 kg

Produktový rad

Rad počítača MSI Nightblade
Kód:  EF875r
Produktové číslo:  Nightblade B85C-036EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06