Obnoviť stránku

MSI MPG Z690 FORCE WIFI

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI MPG Z690 FORCE WIFI


MSI MPG Z690 Force WiFi je kvalitná základná doska pre CPU Intel Alder Lake

Rad základných dosiek MSI MPG je vybavený pokročilými funkciami a najnovšími technológiami. Doska MSI MPG Z690 Force WiFi sa tak môže bez problémov stať kvalitným a efektívnym základom vašich počítačových zostáv. Spoľahnite sa na bezproblémovú prevádzku a dlhú životnosť vďaka vysoko kvalitnej montáži. Základná doska MSI MPG Z690 Force WiFi s päticou LGA 1700 a čipovou sadou Intel Z690 je určená výhradne pre nové procesory Intel Core 12. generácie Alder Lake.

Základná doska MSI MPG Z690 FORCE WIFI

Aký je prínos nových procesorov Intel Alder Lake

Chcete si dopriať ten najlepší herný výkon. V tom prípade využite úplne novú architektúru procesorov Intel Alder Lake. Ide totiž o 12. generáciu čipov Intel Core, ktorá je vybavená vo všetkých smeroch. Inovatívnym prístupom totiž využíva kombináciu veľkých (výkonných) s menšími (úspornými) jadrami. Samotné zvýšenie výkonu na 1 MHz dosahuje na neuveriteľných 19 % v porovnaní s Intel Rocket Lake. V hernom nasadení potom rastie snímková frekvencia ešte o vyššie čísla.

Základná doska MSI MPG Z690 FORCE WIFI

Matičná doska MSI MPG Z690 FORCE WiFi s efektívnou napájacou kaskádou

Matičná doska MSI MPG Z690 FORCE WiFi má maximálny výkon zaistený vďaka agresívnej konštrukcii VRM celkom s 18 + 1 + 1 napájacími fázami a dvojicou 8-pinových napájacích konektorov. Vďaka exkluzívnej technológii Core Boost je základná doska radu MPG pripravená vydržať náročnú každodennú záťaž.

Základná doska MSI MPG Z690 FORCE WIFI

PC základná doska MSI MPG Z690 Force WiFi podporuje DDR5

Obrovský krok k zvýšeniu výkonu pamätí DDR prichádza s najnovšou generáciou pamätí DDR5. V kombinácii so špeciálnym zváracím procesom SMT a technológiou MSI Memory Boost je PC základná doska MPG Z690 Force WiFi pripravená poskytnúť prvotriedny výkon.

Základná doska MSI MPG Z690 FORCE WIFI

Rýchla sieť s veľkou šírkou pásma

Motherboard MSI MPG Z690 Force WiFi 2,5 Gb/s LAN poskytuje neuveriteľnú rýchlosť prenosu dát. K dispozícii navyše dostanete aj kvalitnú bezdrôtovú WiFi 6E, ktorá prijíma najnovšie technológie OFDMA a obojsmerné MU-MIMO technológie. Ide o prémiové riešenie pre náročných používateľov.

Základná doska MSI MPG Z690 FORCE WIFI

MSI MPG Z690 Force WiFi má špičkové chladenie kľúčových komponentov

Základné dosky MSI novej generácie používajú pokročilú technológiu SMT (Surface Mount Technology) slotu PCI-E, ktorá znižuje rušenie a elektrický šum. Plne tiež podporuje vyššiu šírku pásma a vyššie prenosové rýchlosti signálu PCI-E 5.0. Aj preto oceníte obojstranný chladič Shield Frozr M.2, ktorý je odpoveďou na tému ochrany proti zahrievaniu a zaručí, že SSD si zachová najvyšší výkon.

Základná doska MSI MPG Z690 FORCE WIFI

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI MPG Z690 Force WiFi

  • Podporuje procesory 12. generácie Intel Core Alder Lake
  • Sloty pre moderné operačné pamäte DDR5 s frekvenciou až 6 400 MHz
  • Vylepšený napájací systém
  • Elegantné vyhotovenie
  • Lightning M.2 na PCIe 5. generácie maximalizuje výkon pre SSD založené na NVMe
  • Sieťové rozhranie 2,5 Gb dodáva a zabezpečuje stabilné a rýchle pripojenie k sieti
  • Lightning USB 20G vstavané USB 3.2 Gen 2×2 ponúkne rýchlosť prenosu až 20 Gbps, 4× viac ako USB 3.2 1. generácie
  • Multi-GPU: Podporuje 2-way AMD Crossfire s ochranou Steel armor na PCIe slotoch
Základná doska MSI MPG Z690 FORCE WIFI

Pridajte viac farieb s MSI Mystic Light

S pin headerom Mystic Light Extension získate intuitívny spôsob ovládania ďalších RGB pásikov a ďalších RGB periférií pridaných do systému bez toho, aby bolo nutné používať samostatný RGB ovládač. Bezdrôtové zariadenia je možné navyše ovládať aj pomocou aplikácie MSI Center. Ambient Link dokonale synchronizuje produkty MSI Mystic Light s hrami a scenármi na obrazovke a taktiež s kompatibilným osvetľovacím príslušenstvom. Prináša vám tak maximálne očarujúci a realistický zážitok.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel LGA1700
Čipset Intel Z690

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, PCI Express 5.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Chladiče mosfetov, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Audio Boost 5

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM bracket, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
USB 3.2 Gen 2×2
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI MPG Force
Kód:  AAz690fw
Produktové číslo:  MPG Z690 FORCE WIFI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01