Obnoviť stránku

MSI MPG Z390 GAMING PLUS

4,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI MPG Z390 GAMING PLUS

Chcete si postaviť zbrusu novú hernú zostavu, ktorej srdcom bude procesor Intel s priezviskom Coffee Lake? Potom by ste práve vy mali spozornieť. Základná doska MSI MPG Z390 GAMING PLUS predstavuje základ pre vašu zostavu, ktorá je pripravená pojať špičkové procesory 9. generácie od Intelu. Tešiť sa tiež okrem toho môžete nanové herné funkcie a technológie, ktoré uspokoja vaše hráčske vášne. Vďaka vybavenosti sa tak radí medzi špičky svojej kategórie.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI MPG Z390 GAMING PLUS

  • Špičková základná ATX doska stvorená pre hráčov
  • Pripravená na procesory Intel Coffee Lake 9. generácie
  • Rýchle USB 3.1 Gen1+ spolu s moderným konektorom USB 3.1 typu C
  • Dvojica slotov M.2 pre rýchle SSD
  • Funkcia DDR4 Boost pre zvýšenie výkonu pamäťových modulov
  • Podpora 2-Way   AMD CrossFire
  • Výkonná sieťová karta Intel GLAN
  • Nový BIOS a Dragon Centre pre optimálne vyladenie systému

MSI MPG Z390 GAMING PLUS je kvalitná doska pre CPU Coffee Lake

Táto herná doska je osadená slotmi Steel Armor, ktoré sú až 4× silnejšie oproti svojim predchodcom. Držia pevne a sú schopné niesť aj ťažké grafické karty. Zároveň ich spoje aj spoľahlivejšie bránia elektromagnetickému rušeniu. Doska je stvorená a prispôsobená procesorom Intel najnovšej 9. generácie Coffee Lake, ktoré sa osadzujú do novej pätice LGA 1151. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4, ktorých základná pracovná frekvencia je 2 133 MHz. S funkciou DDR4 Boost sa však táto frekvencia dokáže vyšplhať až na závratných 4 400 MHz. Vychutnajte si tak dodatočné navýšenie výkonu svojej zostavy, či už hráte hry, alebo pracujete s obrovským množstvom obrazového materiálu.

Čipová sada Intel Z390 ponúka to najlepšie pre hráčov

Pre túto dosku nepredstavuje najmenší problém vytvorenie výkonného grafického systému. To sa vám podarí vďaka dvojici PCIe 16× slotov pre grafické karty. Pri hraní všetko plne podporuje a dopĺňa výkonná sieťová karta Intel I219-V. Na ovládnutie bojového poľa potrebujete tiež všetko úplne precízne nielen vidieť, ale aj počuť. O krištáľovo čistý zvuk štúdiovej kvality sa postará integrovaná 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC892 s technológiou HD Audio. 

MSI MPG Z390 GAMING PLUS má dostatok rýchlych USB portov

Po stránke konektivity je doska vybavená naozaj výborne. Pomocou konektorov USB 3.1 Gen1+   skopírujete obľúbené hry, filmy či iný obsah v rekordnom čase. Ak je vám to stále málo a chcete lámať tieto rekordy, technológia USB Boost prenos dát cez USB zrýchli až o 20 %. Na palube tejto dosky nechýba ani obojstranný USB konektor budúcnosti, teda USB typu C (USB 3.1 Gen2), ktorý využíva čoraz viac zariadení od smartfónov a tabletov, cez fotoaparáty až po externé disky a mnoho ďalších. Určite oceníte aj rozhranie M.2 pre SSD s výrazne vyššími prenosovými rýchlosťami.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Gaming
Kód:  AA392w2e
Produktové číslo:  MPG Z390 GAMING PLUS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09