Obnoviť stránku

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI

4,4 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI


Hľadáte základnú dosku, ktorá podporuje všetky moderné štandardy a zároveň je cenovo dostupná? Potom musí byť vašou jasnou voľbou MSI MPG X570 Gaming Edge WIFI. Vďaka dlhým skúsenostiam s najlepšími doskami sveta si môžete byť istí, že táto doska podá vždy maximálny možný výkon aj pri extrémnych podmienkach. Nespočet systémových nastavení a nástrojov na riešenie problémov sú vám plne k dispozícii a uspokoja aj tých najnáročnejších ladičov.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI

  • Moderná základná doska formátu ATX pre herné PC
  • Pripravená na procesory AMD RYZEN 2. a 3. generácie
  • Kvalitná audio platforma Realtek ALC1220 Codec
  • Sieťová karta Realtek 8111H
  • Rýchla duálna WiFi Intel Dual Band Wireless-AC 3168 + Bluetooth
  • Oslňujúce podsvietenie Mystic Light
  • 2× sloty PCIe 4.0 ×16 s podporou 2-Way AMD CrossFire
  • Predinštalovaný I/ O panel a integrované chladenie diskov typu M.2

Stabilná základná doska vhodná pre náročných hráčov

Táto herná doska je osadená slotmi Steel Armor, ktoré sú až 4× silnejšie oproti svojim predchodcom. Držia pevne a sú schopné niesť aj ťažké grafické karty. Zároveň ich spoje aj spoľahlivejšie bránia elektromagnetickému rušeniu. Doska je stvorená a prispôsobená procesorom AMD RYZEN, ktoré sa osadzujú do pätice AMD AM4. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4, ktorých pracovná frekvencia činí až 2 666 MHz.

Jedinečné RGB podsvietenie Mystic Light

Prispôsobte a nastavte si svoju vlastnú farbu vďaka RGB Mystic Light. Zvoľte niektorú z palety farieb priamo na PC či cez aplikáciu v mobile. A keď vás jedna farba prestane baviť, tak ju jednoducho zmeníte behom sekundy. K dispozícii máte 16,8 milióna farieb a celkom 17 LED efektov.

Zvuk s technológiou Audio Boost 4 vtiahne do hry

Technológia Audio Boost 4 je poháňaná audio procesorom s vysokým rozlíšením, ktorý má zabudovaný DAC prevodník a je chránený EMI tienením. Tým je zaručená najčistejšia kvalita stereo aj priestorového zvuku. Audio Boost 4 sa teda chová ako samostatná zvuková karta, a to vďaka fyzickej izolácii od zvyšku základnej dosky. Tým je zaistený čistý, nerušený audio signál ako v prípade dedikovaných zvukovek. Hranica chrániaca audio časť je navyše efektne podsvietená.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek® ALC1220

Konektory

Externý HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AA701b6
Produktové číslo:  MPG X570 GAMING EDGE WIFI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01