Obnoviť stránku

MSI MEG Z590 GODLIKE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI MEG Z590 GODLIKE

Rad základných dosiek MSI MEG dodá vašej hernej zostave maximálnu prevádzkovú a hernú efektívnosť a umožní vám získať úplnú kontrolu nad jej výkonom a personalizáciou. Tieto dosky sú vybavené pokročilými funkciami a najnovšími technológiami, ktoré sa osvedčí v tých najnáročnejších herných výzvach. Základná doska MSI MEG Z590 GODLIKE s päticou LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z590 je pripravená pre procesory 10. a 11. generácie Intel Core a procesory Pentium Gold a Celeron.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI MEG Z590 GODLIKE

  • Základná doska MSI MEG Z590 GODLIKE pre procesory Intel Core 10. a 11. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Zvuk 7.1–Channel High Definition Audio s podporou S/PDIF výstupu
  • USB–C porty s rýchlym Thuderbolt 4 rozhraním
  • LAN 10G a Wifi 6 pre bezdrôtovú komunikáciu
  • E–ATX Form Factor

Účinné prepracované chladenie základnej dosky MSI MEG Z590 GODLIKE

Veľké rebrové pole zvyšuje povrch odvádzajúci teplo a splečně s VRM tepelnými trubicami, Frozr chladičom a masívnym kovovým dizajnom MOFSET dosky MSI MEG Z590 GODLIKE zaisťujú extrémny výkon pri nízkej teplote. V používateľsky príjemnom grafickom Total Fan rozhraní môžete nastaviť až 4 teplotné ciele pre CPU a základnú dosku a automaticky tak upravovať otáčky ventilátora.

MSI MEG Z590 GODLIKE – všetko pre rýchlu operačnú pamäť a veľký úložný priestor

Štvorica slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou rýchlosťou 5000 MHz má kapacitu až 128 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. Pre pevné disky využijete na MSI MEG Z590 GODLIKE šesť konektorov SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 4 konektory Turbo M.2 s bleskovou rýchlosťou ukladania. Vlastnú grafickú kartu môžete na MSI MEG Z590 GODLIKE zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2–Way CrossFireX.

Rýchla komunikáciu a pripojenie periférií k doske MSI MEG Z590 GODLIKE

Dva porty USB–C z toho dvaja s rozhraním Thunderbolt 4 s rýchlosťou až 40Gb/s vám dovolí pripojiť zobrazovacie zariadenia s vysokým rozlíšením a využiť podporu pre DisplayPort 1.4. MSI LAN Manager ponúka 10G Super LAN a spoločne s najnovšou WiFi 6 MU–MIMO s rýchlosťou až 2400 Mb/s vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. Pre pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je na doske MSI MEG Z590 GODLIKE k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel Z590

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC4082

Konektory

Externý Jack, RJ-45 (LAN) 10Gbps, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AAz590g
Produktové číslo:  MEG Z590 GODLIKE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01