Obnoviť stránku

MSI MEG Z490I UNIFY

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI MEG Z490I UNIFY

MSI MEG Z490I UNIFY – luxusná základná doska pre procesory Intel Comet Lake

Rad základných dosiek MSI MEG dodá vašej hernej zostave maximálnu prevádzkovú a hernú účinnosť a umožní vám získať úplnú kontrolu nad jej výkonom a personalizáciou. Tieto dosky sú vybavené pokročilými funkciami a modernými technológiami, ktoré sa osvedčia v tých najnáročnejších herných výzvach. Základná doska MSI MEG Z490I SKF s päticou LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z490 je určená výhradne pre nové procesory Intel Core 10.generácie.

Intel Z490

Najmodernejšia sada čipov

mITX

Formát základnej dosky

2 × DDR4 5 000 MHz

Počet a typ slotov RAM

WiFi 6 + BT 5.1

Podporované bezdrôtové technológie


Aký je prínos procesorov Intel Comet Lake?

Z technologického hľadiska sú procesory Comet Lake stále refresh Skylake architektúry na 14 nm výrobnom procese. Vďaka ohromným skúsenostiam sa však takty, na rozdiel od konkurencie, posúvajú cez 5 GHz na všetkých 10 jadrách. Avšak je nutné využívať nové základné dosky s päticou LGA 1200. Procesory Intel Comet Lake sú určené pre nadšencov do výkonu a moderného hardvéru.


MSI MEG Z490

MSI MEG Z490I UNIFY má účinný chladiaci systém

Veľké rebrové pole zvyšuje povrch odvádzajúci teplo a spoločne s VRM tepelnými trubicami a Frozr chladičom zaisťuje extrémny výkon pri nízkej teplote. V používateľsky príjemnom grafickom Total Fan rozhraní môžete nastaviť až 4 teplotné ciele pre CPU a základnú dosku a automaticky tak upravovať otáčky ventilátora.

MSI MEG Z490

Vynikajúca kompatibilita RAM

Dvojica slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou rýchlosťou 5 000 MHz má kapacitu až 64 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. MSI odporúča na základnej doske MSI MEG Z490I SKF používať RAM moduly značiek Corsair, Crucial, Kingston alebo G.Skill.


MSI MEG Z490

4 × SATA + 2 × M.2 konektory

Pre pevné disky využijete na MSI MEG Z490I SKF štyri konektory SATA III 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú dva konektory Triple Turbo M.2.

Rýchla komunikácia a pripojenie periférií k doske MSI MEG Z490I UNIFY

Pre pripojenie k internetu je k dispozícii 2,5G LAN a WiFi 6, ktorá rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. Pre pripojenie periférií a zabezpečenie rýchlych dátových prenosov je na doske MSI MEG Z490I k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2 Gen 2 vrátane obojstranného USB-C. Zapojiť možno tiež zariadenie cez HDMI a DisplayPort s podporou 4K.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel Z490

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AAz490a1
Produktové číslo:  MEG Z490I UNIFY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17