Obnoviť stránku

MSI MEG X399 CREATION

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI MEG X399 CREATION

Bez základnej dosky nemôže počítač fungovať. Tento komponent totiž umožňuje komunikáciu medzi CPU, operačnou pamäťou, diskami a ďalšími perifériami, ktorými sú napr. je grafické karty či len slúchadlá.

Ktoré vychytávky má motherboard MSI MEG X399 CREATION?

Ťažiskovým parametrom je pätica, pretože vymedzuje, ktorý model procesora možno osadiť. Táto doska má AMD TR4. Rovnako podstatný čipset, keďže ten obstaráva úlohy integrované do MSI MEG X399 CREATION, u ktorej hovoríme o AMD X399.

Brať do úvahy ste povinní aj veľkosť základnej dosky. Preto musíte prispôsobiť skriňu základnej doske, alebo základnú dosku skrini. Len si overte, aby vaša skriňa podporovala EATX (Extended ATX). Po už spomínanom je čas riešiť pamäte RAM. Základná doska MSI MEG X399 CREATION dovolí zacvaknúť typ DDR4 SDRAM vo vyhotovení DIMM do 8× pätíc.

Operačné RAM pamäte je možné zapojiť do takzvanej quad-channel konfigurácie, kedy procesor môže do operačnej pamäte pumpovať väčší objem dát naraz.

Základná doska má podporu aj pre grafické karty formátu PCI Express. PCI Express x16 sa používa na zapojenie grafickej karty. Takéto rozhrania sa na základnej doske nachádzajú hneď 4×. Zmestí sa aj 1× PCI Express x1 slot.

Čo dokáže základná doska MSI MEG X399 CREATION?

  • Doska má už implementovanú zvukovú kartu Realtek ALC1220
  • Medzi ďalšie argumenty pre kúpu môžeme pokojne zaradiť zaujímavé funkcie ako napríklad HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI, Riadič RAID, DUAL BIOS a Chladiče mostefov
  • Externé rozhrania na doske sú Jack, Optical out, USB 3,0 (3,1 gen1), USB-C, RJ-45 (LAN), Wifi konektor a USB 3,1 (3,1 gen2)
  • Doska má tieto interné rozhrania: USB 2,0 bracket, USB 3,0 (3,1 gen1) bracket, USB 3,1 (3,1 gen2) bracket, Serial ATA III, TPM a Front Panel Audio konektor
  • Maximálna podporovaná frekvencia operačných pamätí je 3 600 MHz
  • Serial ATA III: 8×

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD TR4
Čipset AMD X399

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 10×
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Creation
Kód:  AA393i2
Produktové číslo:  MEG X399 CREATION
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02