Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI MAG B460M MORTAR

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI MAG B460M MORTAR

MSI MAG B460M MORTAR – skvele vybavená základná doska na CPU Intel Comet Lake

Rad základných dosiek MSI MAG sa vyznačuje jednoduchým inštalačným procesom spojeným s priateľským používateľským rozhraním, takže vašej hernej zostave poskytne maximálnu prevádzkovú a hernú účinnosť. Na základe prísneho testovania kvality sa dosky MSI MAG stali symbolom robustnosti a trvanlivosti. Využite RGB osvetlenie s efektmi MSI Mystic Light na personalizáciu herného prostredia. Základná doska MSI MAG B460M MORTAR s päticou LGA1200 a čipovou sústavou Intel B460 je určená pre 10. generáciu procesorov Intel Core, Pentium Gold a Celeron.

Intel B460

Najmodernejšia čipová sústava

mATX

Formát základnej dosky

4× DDR4 2 933 MHz

Počet a typ slotov RAM

2,5 GLAN

Rýchlosť sieťového pripojenia



Aký je prínos procesorov Intel Comet Lake?

Z technologického hľadiska sú procesory Comet Lake stále refresh Skylake architektúry na 14 nm výrobnom procese. Vďaka ohromným skúsenostiam sa však takty, na rozdiel od konkurencie, posúvajú cez 5 GHz na všetkých 10 jadrách, ale je nutné využívať nové základné dosky s päticou LGA 1200. Procesory Intel Comet Lake sú určené pre nadšencov výkonu a moderného hardvéru.



MSI MAG B460 MORTAR WiFi

MSI MAG B460M MORTAR má účinný systém chladenia

Pre viacjadrové procesory je dôležitá tepelná a výkonová konštrukcia, aby sa zabezpečila nižšia teplota. Doska MSI MAG B460M MORTAR je vybavená rozšíreným chladičom PWM. Zdokonalený dizajn obvodu zaručuje, že aj tie najvýkonnejšie CPU budú pracovať na maximálnu možnú rýchlosť.

MSI MAG B460 MORTAR WiFi

Vynikajúca kompatibilita RAM

Štvorica slotov DIMM na pamäť DDR4, s najvyššou rýchlosťou 2 933 MHz, má kapacitu až 128 GB. MSI odporúča na základnej doske MSI MAG B460M MORTAR používať RAM moduly značiek Corsair, Crucial, Kingston alebo G. Skill.


MSI MAG B460 MORTAR WiFi

MSI MAG B460M MORTAR ponúka 6× SATA + 2× M.2 konektory 

Na pevné disky využijete na MSI MAG B460M MORTAR šesť konektorov SATA III 6 Gb/s. Súčasťou dizajnu základných dosiek je M.2 SHIELD FROZR, ktorý zabráni prehrievaniu a udrží vaše SSD na maximálnom výkone.



Rýchla komunikácia a pripojenie periférií k doske MSI MAG B460M MORTAR

Na pripojenie k internetu je k dispozícii RTL8125B 2,5 Gbps LAN, takže vás rýchlosť prenosu určite nebude obmedzovať. Na periférie a rýchle dátové prenosy je na doske MSI MAG B460M MORTAR k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2. Nezabudnite si vychutnať najčistejšiu kvalitu zvuku v stereofónnom priestorovom vyhotovení so 7.1-kanálovým High Definition Audio. Pre štúdiové slúchadlá je zabezpečená vysoká vernosť zvuku s výnimočnou akustikou a reálnosťou.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel B460

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC1200

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Mortar
Kód:  AAb460mm
Produktové číslo:  MAG B460M MORTAR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19