Obnoviť stránku

MSI H81M-E34

4,9 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI H81M-E34

Základná doska v kompaktnom formáte mATX s vyváženou výbavou a s modernými funkciami. Zvládne rôznorodé využitie od bežných multimédií až po úpravu fotiek v plnej kvalite. So správnou grafikou si tiež zahráte nové hry. Ponúka možnosť osadenia procesora z rodiny Intel Haswell , ktorý v súčasnej dobe patrí k tomu najpokrokovejšiemu v oblasti CPU. Ľahko získate plný potenciál slotu PCI Express 2.0 pre výkonnú grafickú kartu, natívnu podporu operačných pamätí o frekvencii 1600 MHz a niekoľko užitočných technológií, ktoré sa viažu na novú čipovú sadu Intel H81 .
Doska je osadená iba súčiastkami konceptu Military Class 4 . Tie sa vyznačujú špičkovou kvalitou a vynikajúcou stabilitou. Výrobca hneď pridáva, napríklad funkciu OC Genie 4 , ktorá automaticky detekuje najlepšiu možnú hardvérovú konfiguráciu na dosiahnutie navýšenia systémového výkonu počas sekundy. Nechýba ani podpora najnovšieho rozhrania SATA 6Gb/s a USB 3.0 portov pre prenos dát rýchlosťou až 5 Gb/s
Click BIOS 4 je najnovší UEFI BIOS optimalizovaný pre Windows 8. Nielenže reaguje rýchlo a beží plynulejšie, ale tiež má oveľa lepšiu podporu ovládania myšou. Prináša  mnoho užitočných funkcií ako napríklad Hardware Monitor , Board explorer a OC Profile Preview .

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H81

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Serial ATA II, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
Kód:  AA388e7
Produktové číslo:  H81M-E34

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17