Obnoviť stránku

MSI H81M-E32

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI H81M-E32

Základná doska vo formáte Micro-ATX s vyváženou výbavou as modernými funkciami. Ideálne poslúži ako základ domáceho počítača pre bežné činnosti, úpravu fotografií, ale so správnou grafikou si tiež zahráte nové hry. Ponúka možnosť osadenia procesora z rodiny Intel Haswell , Ktorá sa v súčasnosti radí k tomu nejpokrokovějšímu v oblasti CPU. Osadením takého to procesora získate plný potenciál slotu PCI Express 2.0 pre výkonnú grafickú kartu, natívnu podporu operačných pamätí o frekvencii 1600 MHz a ďalšie užitočné technológie, ktoré sa viažu na vydarenú čipovú sadu Intel H81 .
Doska je vhodná aj pre veľmi časté vyťažovanie. Je osadená súčiastkami konceptu Military Class 4 , Ktoré sú synonymom pre špičkovú kvalitu a vynikajúcu stabilitu. Nechýba ani podpora najnovšieho rozhrania SATA 6Gb/s a USB 3.0 portov pre vysokorýchlostný prenos dát z externých diskov či flashdiskov. Nechýba ani HDMI konektor umožňujúci súčasné vedenie obrazu v maximálnom rozlíšenie 3840 x 2160 i zvuku vo vysokej kvalite jediným káblom.
Doska poskytuje unikátnu vychytávky ako:
OC Genie 4
Automaticky detekuje najlepšie možné nastavenie hardvéru na dosiahnutie navýšenie systémového výkonu počas obyčajné sekundy.
Command CENTER
Tá poteší majiteľa mobilných zariadení s operačným systémom Android alebo iOS. Budú totiž môcť skrz svoj telefón alebo tablet monitorovať parametre dosky alebo sa rovno pustiť sa do pretaktovania.
UEFI BIOS
BIOS v ktorom si budete pripadať ako v klasickej systémovej aplikácii. Výhoda UEFI BIOSu okrem možnosti ovládať ho myšou tiež spočíva v natívnej podpore pre pevné disky s veľkosťou 3 TB a viac.
Live Update 5
Systémová aplikácia, ktorá sa postará o to, aby váš systém bol stále aktuálne. Pri inštalácii stačí nainštalovať ovládač sieťovej karty a Live Update si sám z internetu stiahne a nainštaluje všetky potrebné ovládače a aktualizácie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel H81

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý COM, HDMI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA II, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Serial ATA II
PCI
Kód:  AA388e4
Produktové číslo:  H81M-E32

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09