Obnoviť stránku

MSI H270 GAMING M3

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI H270 GAMING M3

Herní nadšenci, zbystrite! MSI prichádza s novinkou, ktorá nadchne každého vášnivého hráča požadujúceho kvalitu a výkon. Nová základná doska H270 Gaming M3 je nabitá novými hernými funkciami a technológiami, ktoré vás nikdy nenechajú v štichu a vďaka svojej vybavenosti sa radí medzi špičky svojej kategórie. Navyše každá prešla zvláštnym 24hodinovým testovaním známymi hráčmi eSportu pre maximálnu spoľahlivosť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková základová doska stvorená pre hráčov
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi Kaby Lake
  • Súčiastky Military Class 5
  • Veľmi rýchle USB 3.1 Gen1 a Turbo M.2
  • Moderné konektor USB 3.1 typu C
  • Ochrana CPU proti prepätiu
  • Podpora AMD CrossFire
  • Výkonná sieťová karta Killer E2500 pre maximálne rýchle sieťové dobrodružstvo
  • nový Click BIOS 5 pre optimálne vyladenie systému

Kvalitná doska pre Kaby Lake

Táto herná doska je osadená kvalitnými súčiastkami nesúci označenie Military Class 5. Patria sem hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré vynikajú vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievaní. Je stvorená a prispôsobená procesorom Intel najnovšej 7. generácie Kaby Lake, ktoré sa osadzujú do novej pätice LGA 1151. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4 podporujúcimi novú funkciu DDR4 Boost. Ide o špeciálnu technológiu, kde sú plne izolované obvody pamäte, čo zaisťuje perfektné odrušenie signálov a prispieva k optimalizácii a stabilite výkonu. 

Stvorená pre hráča

Pre túto dosku nepredstavuje najmenší problém vytvorenie výkonného grafického systému. To sa vám podarí vďaka dvojici PCIe 16× slotov podporujúcich zapojenie CrossFire. Pri hraní všetko plne podporuje a dopĺňa výkonná sieťová karta Killer E2500, ktorá je optimalizovaná pre majstrovské online a LAN párty. S podporou použitej technológie Advanced Stream Detect 2.0 sa automaticky uprednostnia sieťové prenosy herných aplikácií, čo vedie k zníženiu doby odozvy a eliminuje tak nepríjemné lagy. K ovládnutiu bojového poľa potrebujete tiež všetko úplne precízne nielen vidieť, ale aj počuť. O krištáľovo čistý zvuk štúdiovej kvality sa postará integrovaná 7.1 kanálová zvuková karta Realtek ALC1220 s technológiou Audio Boost, vďaka ktorej budete počuť aj to najmenšie šuchnutie svojho nepriateľa. 

 

Pripojte všetko a hlavne rýchlo

Po stránke konektivity je doska vybavená naozaj náramne. Pomocou konektorov USB 3.1 Gen1 skopírujete obľúbené hry, filmy či iný obsah v rekordnom čase. Nechýba však ani obojstranný USB konektor budúcnosti, teda USB typu C, ktorý využíva čoraz viac zariadení od smartfónov a tabletov, cez fotoaparáty až po externé disky a mnoho ďalších. Iste oceníte aj rozhranie SATA Express, ktoré ponúka neskutočne vysoké prenosové rýchlosti, nehovoriac o rozhraní Turbo M.2, ktorý ponúka až 2× väčšiu priepustnosť (až 32 Gb/s)

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel H270

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392o7f
Produktové číslo:  H270 GAMING M3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06