Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI H110M PRO-VD PLUS

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI H110M PRO-VD PLUS

Spoločnosť MSI prichádza s novinkou, ktorá nadchne každého, kto požaduje od svojho stroja kvalitu, výkon a spoľahlivosť. Nová základná doska H110M PRO-VD PLUS je nabitá novými funkciami a technológiami, ktoré vás nikdy nenechajú v problémoch a vytvoria perfektný stavebný kameň vášho PC. Je osadená súčiastkami prvotriednej kvality nesúcimi označenie Military Class 4. Sú tu použité nové tmavé cievky so špeciálnym kovovým jadrom a kondenzátormi s pevným dielektrikom, ktoré sa stali štandardom v návrhu high-endových základných dosiek. Navyše boli tieto dosky testované a dostali certifikát 100 % kompatibility a výkonu pre systém Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná základová doska pre domáce a výkonné PC
  • Súčiastky Military Class 4
  • MSI EZ Debug LED pre ľahkú diagnostiku závad
  • Veľmi rýchle USB 3.1
  • Ochrana CPU proti prepätiu
  • M-Cloud pre pohodlný spôsob ukladania súborov do cloudu
  • Nový Click BIOS 5 pre optimálne vyladenie systému
  • Podpora rýchlych DDR4 pamätí

Profík za skvelú cenu

Je stvorená a prispôsobená pre procesory Intel 6. generácie, ktoré sa osádzajú do novej pätice LGA 1151. Tie spolupracujú s pamäťami typu DDR4 podporujúcimi novú funkciu DDR4 Boost. Jedná sa o špeciálnu technológiu, kde sú plne izolované obvody pamätí, čo zaisťuje perfektné odrušenie signálov a prispieva k optimalizácii a stabilite výkonu. Pre grafickú kartu je tu pripravený slot PCIe 3.0 16×, ktorý je zosilnený lepšie spájanými body (VGA Armor), čo mu zaisťuje väčšiu pevnosť a odolnosť proti vylomeniu. Ľahko tak môžete osadiť dosku aj ťažkými grafickými kartami, bez toho aby došlo k poškodeniu slotu.

Brilantný zvuk

O krištáľovo čistú reprodukciu sa stará 8-kanálová integrovaná zvuková karta. Využíva špeciálnu technológiu Audio Boost, ktorá s použitím kondenzátorov Chemi-Con, izolovaných obvodov a oddelených vrstiev pozdvihne zvuk na štúdiovú kvalitu.

Pripojte všetko a hlavne rýchlo

Po stránke konektivity je doska vybavená naozaj úžasne. Pomocou konektorov USB 3.1 skopírujete obľúbené hry, filmy či iný obsah v rekordnom čase. Monitor a televízor k doske potom pripojíte cez klasické konektory DVI a analógový VGA. Chýbať nesmie ani port RJ-45 a PS/2 pre klávesnicu i myš.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel H110

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Stavový displej
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA388f6
Produktové číslo:  H110M PRO-VD PLUS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02