Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC

4,9 24 hodnotení
235,90 €

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC

NVIDIA GTX 1660

 

Grafické jadro Turing

Revolučná architektúra NVIDIA Turing sa konečne objavuje aj v nižšej cenovej hladine, kam patrí séria grafických kariet MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC. Svojím poňatím je vhodná pre všetkých hráčov, ktorým stačí Full HD rozlíšenie a nevyžadujú rekordné hodnoty FPS v najnáročnejších hrách.

Porovnateľný výkon

s GTX 1070

o 15 %

lepšia efektivita

1 408

CUDA jadier

NVIDIA Turing

Shadery Turing

Shadery Turing dokáže paralelne spúšťať výpočty s pohyblivou desatinnou čiarkou i celými číslami, je vybavená adaptívnou technológiou tieňovania a novou zjednotenou architektúrou pamäte. Tá má navyše dvojnásobnú kapacitu. Vďaka tomu dochádza k citeľnému nárastu výkonu v moderných hrách, ktoré sú optimalizované pre grafickú architektúru NVIDIA Turing.

Shadery Turing

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC

Grafická karta MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC je úplnou lahôdkou pre všetkých hráčov, ktorí chcú hrať všetky hry vo Full HD úplne bez obmedzení.
Systém chladenia má na starosti veľký hliníkový chladič ovievaný dvojicou rozmerných ventilátorov MSI Torx 2.0. Ventilátory pri nízkej záťaži nebežia vôbec, ale ani pri maximálnej záťaži vás nebudú nijako rušiť. Dômyselne totiž využívajú prelomový aerodynamický tvar.

MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
NVIDIA

Game Ready

Jedine s certifikovanými ovládačmi priamo od spoločnosti NVIDIA získate plynulý herný zážitok aj maximálnu stabilitu PC.

NVIDIA

Nahrávajte videá

Zdieľajte svoje akčné zážitky s celou vašou komunitou, ktorá ocení screenshoty, alebo videá urobené v úplne nekompromisnej kvalite.

NVIDIA

Fotorežim NVDIA Ansel

Výkonný fotorežim v hrách vám umožní vytvárať špičkové fotografie v HDR, vo vysokom rozlíšení, alebo dokonca s 360° rozsahom.

NVIDIA

Virtuálna realita

Skombinovaním pokročilého vykresľovania virtuálnej reality, technológie ray-tracing v reálnom čase a umelej inteligencie vynáša grafická karta GeForce GTX virtuálnu realitu na novú úroveň reálnosti.

NVIDIA

NVIDIA G-SYNC a HDR

Hrajte úplne plynulo a bez trhania s obnovovacou frekvenciou až 240 Hz. Navyše s HDR. G-SYNC nemajú herné monitory na trhu konkurenciu.

4K

Konečne 4K bez trhania

Jedine s veľkým monitorom a rozlíšením 4K posuniete herné zážitky na najvyššiu možnú úroveň. Zvoľte si grafickú kartu GeForce GTX a vychutnajte si obľúbené hry v doposiaľ nevidených detailoch.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 204 mm
Výška 42 mm
Hĺbka 128 mm

Čip

Výrobca čipu NVIDIA GeForce
Modelové označenie GTX 1660 SUPER
Grafický procesor TU116
Architektúra čipu Turing
Počet stream procesorov 1 408×
Výrobné technológie 12 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR6

Frekvencia

Frekvencia jadra (Boost clock) 1 815 MHz
Frekvencia pamäte 14 000 MHz (14 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Rozhranie zbernice PCIe 3.0 x16
Na pripojenie monitora DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b
Počet výstupov obrazu 4
Maximálny počet pripojených monitorov 4

Technológia

Verzia OpenGL 4.5

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový
Počet ventilátorov 2 ×

Spotreba

TDP 125 W

Podsvietenie

RGB ovládanie Nepodporuje
Kód:  EF382l10g
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18