Obnoviť stránku

MSI E3M WORKSTATION V5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI E3M WORKSTATION V5

Základná doska MSI E3M WORKSTATION V5 bola vyvinutá s ohľadom na náročných používateľov, preto ju výrobca vybavil komponentmi tej najvyššej kvality. Vďaka tomu so sebou prináša táto základná doska špičkový výkon, ktorý vás nenechá v štichu, stabilitu a v neposlednom rade aj spoľahlivosť. Tá je zaistená extrémnym testovaním podľa armádnych štandardov. Základní deska je optimalizována pre grafické karty Nvidia Quadro a AMD FirePro a nesie čipset Intel C236 určený pre procesory Xenon E3 v5.

Kľúčové vlastnosti

  • základná doska je optimalizovaná pre grafické karty Nvidia Quadro a AMD FirePro
  • socket LGA 1151 je kompatibilný so základnou doskou s procesormi Xenon E3 v5
  • technológia DDR4 Boost zabezpečí bezchybnú prácu pamäťových modulov
  • komponenty tej najvyššej kvality zaisťujú bezpečnosť a dlhú životnosť dosky
  • s USB 3.1 sa môžete tešiť na rýchly prenos dát na externé úložisko
  • možnosť využitia M-Cloude premenia váš počítač na prístupový bod

Určená pre moderné technológie

Socket LGA 1151 zaručí kompatibilitu základnej dosky s najnovšími procesormi Skylake z rady Xenon E3 v5. Do dvojice pamäťových slotov môžete zapojiť pamäte s celkovou kapacitou 32 GB a pracovnú frekvenciu 2133 MHz s podporou korekcie ECC. Stabilitu a spoľahlivosť ich práce zabezpečuje technológia DDR4 Boost, ktorá má za úlohu odtieniť elektromagnetický šum, ktorý by mohol prácu pamäťových modulov rušiť. Profesionálne grafické karty Nvidia Quadro a AMD FirePro pripojíte k základnej doske pomocou slotu PCI Express 3.0 x16. Šesťkanálový zvuk štúdiovej kvality si vychutnáte vďaka integrovanej zvukovej karte s izolovanými obvodmi, ktoré k vašim ušiam dopravia krištáľovo čistý zvuk bez praskania a šumu. 

Komponenty tej najvyššej kvality

Tmavé cievky používajú špeciálny návrh kovového jadra, ktorý im dovoľuje bežať pri nižšej teplote s vyššou kapacitou, účinnosťou a stabilitou.Vďaka hliníkovému jadru a japonskej kvalite sa kondenzátory s pevným dielektrikom stali štandardom v návrhu high-endových základných dosiek. Ich výhodou je nízky vnútorný odpor (ESR) a veľmi dlhá životnosť presahujúca 10 rokov. Zníženie absorpcie vlhkosti zabraňuje vzniku studených spojov. Nechránené PCB môžu mať až 10× vyššiu poruchovosť. Každý I/O port je chránený pred možným poškodením spôsobeným elektrostatickým výbojom.

Bohaté možnosti konektivity

Na palube tejto základnej dosky sa stretnete so šesticou portov SATA III. Na pripojenie externých úložných zariadení vybavil výrobca základnú dosku celkovo 12 portami USB.  Šesť z nich tvoria USB 3.1, ktoré uvítate predovšetkým kvôli dvojnásobnej rýchlosti prenosu dát oproti predchádzajúcej generácii. S touto základnou doskou navyše dostanete možnosť využívať služby MSI M-Cloude, ktorý tiež môže premeniť váš počítač na prístupový bod. Prostredníctvom niekoľkých jednoduchých krokov môžete jednoducho zdieľať bezdrôtovú sieť alebo signál internetu.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel C232

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Stavový displej
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub)
Interný Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392p2d
Produktové číslo:  E3M WORKSTATION V5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02