Obnoviť stránku

MSI Cubi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Cubi

Malý a chytrý mini počítač, to je MSI Cubi v čiernej farbe. Je poháňaný šikovnými technológiami a svojim sofistikovaným dizajnom sa perfektne zapadá do každej kancelárie a kancelárie. Je to tak malé, že sa môže hodiť kdekoľvek, dokonca aj na monitor. Poskytuje pôsobivý výkon v popredí procesorov Intel Core a teší sa, že je veľmi tichý.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne pre domáce, kancelárske a komerčné použitie
  • Veľa sily v malom tele
  • Bohaté konektory
  • Veľmi tichý - hladina hluku iba 21 dB
  • Perfektný dizajn, ktorý umožní, aby každý interiér vyzeral skvele

Pre kanceláriu a domácnosť

Cubi je jedným z najmenších pracovných staníc a má široké využitie. Funguje to úžasne v domácnosti a na pracovisku.Vysokovýkonné nasadenie a každodenné operácie hravo sprísňujú procesor Intel Core Intel Broadview a poskytujú integrovaný čip HD Graphics, ktorý pracuje s grafikou alebo relaxáciou filmu. Pre vaše dáta je vytvorený priestor na pevnom disku mSATA a môžete získať ďalší úložný priestor tým, že nahradíte spodný kryt rozširujúcim 2,5-palcovým modulom.

Tichý ako myš

Pre každodenné prevádzky je počítač vybavený množstvom moderných rozhraní vrátane HDMI, USB 3.0 a bezdrôtovej technológie Bluetooth a WiFi. To všetko v elegantnom dizajne so zakrivenými okrajmi, ktoré dokonale pridávajú do každého interiéru. A v práci určite nerušíte príliš hluk. Vďaka unikátnemu chladiacemu systému dosiahne iba 21,7 dB .

Kód:  TB237a3g8hNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07