Obnoviť stránku

MSI B85I GAMING

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B85I GAMING

Cenovo atraktívny základná doska v extra malom formáte mini-ITX určená pre všetkých, ktorí chcú nový, veľmi kompaktný domáci počítač pre rôznorodé využitie od bežných multimédií až po hranie hier vo vysokom rozlíšení. Pätica podporuje osadenie procesorom s najnovším jadrom Intel Haswell , Ktorý patrí do už 4. generácia procesorov Core. Doska spĺňa náročné parametre vojenského štandardu, čím spadá do Military Class 4 a zaručuje absolútnu spoľahlivosť a stabilitu aj pri najnáročnejších herných scenároch. Devízou modelu je tiež podpora operačných pamätí až do 3000 MHz i unikátna technológia OC Genie 4 pre jednoduché pretaktovanie počas jednej sekundy.
Nemusíte sa vôbec spoliehať len na integrovanú grafiku, ale rovno môžete siahnuť pre dedikovanou so špičkovým výkonom. Máte totiž k dispozícii plný slot PCI Express x16 3.0 . Systém Audio Boost vytvorí pre vaše uši kvalitu zvuku na štúdiové úrovni. Zosilnené zvukové obvody a optimalizácia výkonu zariadi, že počujete v aréne každý výstrel aj kroky blížiacich sa protivníkov. Sieťová karta Killer 2205 eliminuje oneskorenie sieťového prenosu - tak sa vyhnete nemilým lagu v dôležitých situáciách a môžete sa nerušene venovať prenasledovanie nepriateľa. Nezabudlo sa ani na posilnenie rýchlosti prenosu na zvláštnych portoch PS/2 a USB. Vysokofrekvenčné prenos je vďaka trojnásobnému zlatenie úplne nerušený a vy dosiahnete zabijácke presnosti pri cielenie. Sústreďte sa len na vaše fragy!

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel B85

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Serial ATA II, Serial ATA III, TPM header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA366c4a
Produktové číslo:  B85I GAMING
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04