Obnoviť stránku

MSI B450M PRO-VDH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B450M PRO-VDH

Bez pripojenia základnej dosky nebude počítač schopný fungovať. Tento veľmi dôležitý komponent tvorí most medzi CPU, úložiskom a operačnou pamäťou a ďalšími prvkami počítača, ktorými sú DVD mechaniky alebo samotné slúchadlá a mikrofóny.

Aké výhody vám môže ponúknuť základná doska MSI B450 PRO-VDH?

Rozhodujúcim aspektom je socket, pretože upresňuje, aký model CPU možno v kombinácii s týmto modelom použiť. Táto doska užíva AMD AM4. Len odborníci sa zaujímajú o čipset, pretože ten iba obstaráva úlohy integrované do MSI B450 PRO-VDH, v ktorej prípade ide o AMD B450.

Brať na vedomie treba proporcie základnej dosky. Buď musíte prispôsobiť case doske, alebo dosku počítačovej skrini. Stačí si len postrážiť, aby vaša plánovaná počítačová skriňa podporovala mATX. Po už spomínaných parametroch je na čase začať sa zaujímať o RAMky. Motherboard MSI B450 PRO-VDH dovolí pripojiť modely DDR4 SDRAM vo vyhotovení DIMM do 4× pätíc.

Operačné pamäte možno zapojiť do takzvanej dual-channel konfigurácie, kedy počítač môže do operačnej pamäte pumpovať väčší objem dát naraz.

Základná doska podporuje aj zapojenie rozširujúcich kariet typu PCI Express. PCI Express x16 poslúži na zapojenie grafiky. Takýto konektor nájdete na doske 1×. Vo výbave je aj 2× PCI Express x1 slot.

V prípade tejto základnej dosky nie je potrebné zvlášť zhotovovať zvukovku. Základná doska má už vlastnú integrovanú kartu Realtek® ALC892. V oblasti konektorov doska disponuje USB 3,0, Jack, PS/2, DVI, USB 2,0, RJ-45, HDMI a VGA a COM bracket, USB 3,0 bracket, USB 2,0 bracket, Serial ATA III, Front Panel Audio konektor, TPM a M,2 Socket.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek® ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA393e9
Produktové číslo:  B450M PRO-VDH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01