Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI B450 MORTAR MAX

4,5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B450 MORTAR MAX

Chcete si postaviť úplne nový počítač, ktorý má skvelé vyhliadky do budúcnosti? Potom vyberte základnú dosku MSI B450 MORTAR MAX s päticou AM4. Práve tá vám otvorí cestu k osadeniu moderného procesora AMD Ryzen i z poslednej 3. generácie. Táto pokročilá procesorová platforma má toľko výkonu, že v celom rade výpočtových operácií poráža aj oveľa drahšiu konkurenciu.Základná doska bude vďaka formátu mATX vhodná aj pre stavbu herného počítača do fyzicky menšej skrine.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI B450 MORTAR MAX

  • Kvalitná základná doska pre procesory AMD Ryzen
  • Celý rad dôležitých konektorov vrátane rýchlych USB 3.2 Gen 2 s konektorom USB-C
  • Podpora RAM s rýchlosťou až 4 133 MHz
  • Technológia 2-way AMD CrossFireX a AMD StoreMI
  • K dispozícii 1× M.2 PCIe Gen3 ×4
  • 2× grafický výstup HDMI a DisplayPort
  • Skvelý zvukový zážitok s technológiou MSI Audio Boost

MSI B450 MORTAR MAX je stvorená pre CPU Ryzen

Základná doska MSI B450 MORTAR MAX na sebe nesie päticu AM4, ktorá je kompatibilná s procesormi AMD Ryzen. Vďaka tomu ľahko osadíte mnohojadrové CPU i dostatok RAM pamäte s maximálnou kapacitou až 64 GB. Zvukovú stránku má na starosť 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC892 s pokročilou technológiou Nahimic 3. Konektorová výbava je bohatá vrátane USB 3.2 Gen 2 s konektorom USB-C.

Dôležitá podpora pre diskové úložisko

Kvalitná základná doska musí byť pripravená na použitie maximálne rýchleho systémového úložiska vo formáte M.2. Doska MSI B450 MORTAR MAX ponúka rozhranie PCIe Gen3 ×4, vďaka čomu môžete osadiť aj najmodernejšie diskové riešenia. Na doske sa ďalej nachádzajú hneď 4 konektory SATA pre pripojenie typických pevných diskov.

AMD StoreMI

Nová technológia StoreMI je zadarmo k dispozícii pre všetky moderné základné dosky od AMD. Cieľom tohto softvérového riešenia je prepojiť vlastnosti mechanických HDD a flashových SSD do jednej jednotky, ktorá za pomoci inteligentných algoritmov ponúkne ako veľkú kapacitu, tak rýchlu odozvu.



Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B450

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC897

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, LPT header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Mortar
Kód:  AA393e5c
Produktové číslo:  B450M MORTAR MAX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12