Obnoviť stránku

MSI B360-A PRO

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B360-A PRO

Chcete si postaviť zbrusu novú hernú zostavu, ktorej srdcom bude procesor Intel najnovšej 8. generácie Coffee Lake? Práve ste našli presne to, čo potrebujete. Základná doska MSI B360-A PRO vás nadchne nielen svojim dizajnom, ale predovšetkým celým radom atraktívnych funkcií.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI B360-A PRO

  • Moderná základná ATX doska s chipsetom Intel B360
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi Intel Coffee Lake
  • Podpora Intel Optane Memory + slot M.2 PCIe 3.0
  • Dostatok rýchlych USB portov vrátane obojstranného USB-C
  • Podpora 2-Way AMD CrossFireX
  • Nový Click BIOS 5 pre optimálne vyladenie systému

Herný základ pre CPU Coffee Lake

Doska MSI B360-A PRO podporuje iba nové procesory Intel Coffee Lake, ktoré sú aktuálne k dispozícii až v šesťjadrových variantoch. Nesmú chýbať sloty pre pamäte typu DDR4 s maximálnou kapacitou 64 GB. Ak preferujete rýchly prenos dát, tak pre vás máme dobrú správu. Okrem starších USB máte totiž k dispozícii hneď dva porty v štandarde USB 3.1 Gen2. Jeden z nich je zakončený konektorom USB-C.

Základná doska stvorená pre hráčov

Pre túto dosku nepredstavuje najmenší problém vytvorenie výkonného grafického systému. To sa vám podarí vďaka dvojici PCIe 16× slotov podporujúcich zapojenie 2-Way AMD CrossFire. Pri hraní všetko plne podporuje a dopĺňa výkonná sieťová karta, ktorá je optimalizovaná pre majstrovské online a LAN Parbat. S podporou použitej technológie Advanced Stream Detect 2.0 sa automaticky uprednostnia sieťové prenosy herných aplikácií, čo vedie k zníženiu doby odozvy a eliminuje tak nepríjemné lagy. Na ovládnutie bojového poľa potrebujete tiež všetko úplne precízne nielen vidieť, ale aj počuť. O krištáľovo čistý zvuk štúdiovej kvality sa postará integrovaná 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC892.

Certifikovaná herná doska MSI GAMING

Každá doska série MSI GAMING je vyskúšaná viac ako 24-hodinovým testovaním, počas ktorého sú hrané online aj offline hry. Na konci testovania sú si potom vývojári týchto dosiek istí, že konfigurácia siete, príjem audia a celkový výkon sú riadne vyladené k dokonalosti, a vy si tým pádom užijete ten najlepší herný zážitok. Certifikát dostanú iba základné dosky, ktoré úspešne prejdú týmto testom. Až potom môžu byť nazývané pravými hernými doskami radu MSI GAMING.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel B360

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)

Operačná pamäť

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, RJ-45 (LAN) 10Gbps, USB 2.0
Interný M.2 Socket, Serial ATA III
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad MSI Pro
Kód:  AA393d6e
Produktové číslo:  B360-A PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13